- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
T.G.I. Friday’s - Thanks God, it’s Christmas
Νιώθω να έχω συμβάλει κι εγώ στην απόλαυση που θα πάρετε δοκιμάζοντας τα νέα χριστουγεννιάτικα κοκτέιλς των T.G.I. Friday’s. Η επιλογή τους έγινε μετά από διαγωνισμό που πήραν μέρος οι bartenders όλων των καταστημάτων. Κριτές ήταν δημοσιογράφοι και μέλη των T.G.I. Friday’s.
Επικράτησαν ενθουσιασμός, κέφι, δημιουργικό spirit και… φόβος μην αδικήσουμε καμιά από τις ομάδες που με τόσο μεράκι μετέτρεψαν τα υλικά που είχαν, με βάση το μαύρο παλαιωμένο ρούμι της Havana Club Anejo Reserva, σε απίθανα κοκτέιλς, ποτισμένα στην κυριολεξία με latin διάθεση. Σε ένα πρωινό, δοκιμάζοντας πάνω από 35 κοκτέιλ, καταφέραμε, πρώτον να μη γίνουμε ντίρλα, και δεύτερον να εντοπίσουμε τα πιο εύγευστα, τα πιο όμορφα στην εμφάνιση, τα πιο εμπνευσμένα. Τα επικρατέστερα, αυτά που θα απολαύσουμε την περίοδο των γιορτών, είναι: Black Mojito: Mε νότες μέντας και φρούτα του δάσους να εξισορροπούν την έντονη επίγευση του Havana Club Anejo Reserva. Cranberry Snowflake: Με melon liqueur, triple sec, σιρόπι και χριστουγεννιάτικη εικόνα με Christmas green rim και φραγκοστάφυλο. Havana Rita: Μargarita mix με παγωμένο χυμό ανανά και Havana Club Anejo Reserva. Candy Cane Swirl: Απολαυστικό, με παγωτό βανίλια, λευκό κρασί και ρούμι Havana Club Anejo Reserva. Τα δοκιμάσαμε σερβιρισμένα σε ποτήρια φτιαγμένα από κομμένα με ειδική μέθοδο μπουκάλια της Havana Club. Και μετά, όπως ήταν αναμενόμενο, δοκιμάσαμε τις νέες απολαυστικές γεύσεις του μενού.
Η νέα Tennessee BBQ Sauce απογείωνε όλα τα πληθωρικά πιάτα με τις γλυκοπικάντικες γεύσεις που αποτελούν εμβληματικά χαρακτηριστικά της κουζίνας του Tennessee. Όπως τo NY steak με καραμελωμένα κρεμμύδια, μανιτάρια και φρέσκο πουρέ πατάτας, τα λαχταριστά ribs, το μπούτι κοτόπουλου με λαχανικά και πουρέ, και τις γαρίδες με μπέικον σε καλαμάκι με ρύζι και λαχανικά του σεφ.
Φυσικά δεν είχαμε παραλείψει να ξεκινήσουμε με τις υπέροχες κλασικές γεύσεις των potato twisters, των onion rings, chicken parmesan quesadilla, και grapefruit-apple salad (ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, με ρόκα, μαρούλι, ντοματίνια, πράσινο μήλο, γκρέιπφρουτ, garlic ciabatta croutons και κουκουνάρι, κατσικίσιο τυρί). Κλείσαμε με Oreo Madness (μπισκότο Oreo γεμιστό με παγωτό βανίλια, σoς σοκολάτας και καραμέλας).
T.G.I. Friday’s, Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι, 210 7227.721 αλλά και σε Π. Φάληρο, Κηφισιά, Παγκράτι, Αμπελόκηπους, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, καθώς και στην Αριστοτέλους και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το εστιατόριο της σεφ Ελένης Σαράντη είναι αφιερωμένο στην ιταλική κουζίνα και στην οικογένειά της
4 διαφορετικά εστιατόρια σε έναν όροφο
Μόλις άνοιξε και είναι απίστευτα νόστιμο
Ένα μεζεδοπωλείο για σένα που τον μεζέ τον θες παραδοσιακό αλλά σε νέο, γκλάμουρ περιτύλιγμα
Ο Αορίτης αποχαιρετά την κρητική του κατεύθυνση και βάζει πλώρη για όλη την Ελλάδα. Όμως, ό,τι και να δοκιμάσεις θα σου θυμίσει Κρήτη!
Μέσα στη στοά Καΐρη σε περιμένει ένας ολόκληρος, νόστιμος κόσμος
Νέο στέκι στο Παγκράτι
Φοβερά σουβλάκια στην Πλατεία Εξαρχείων!
Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε street food εκδοχή!
Από τα πιο αγαπητά στέκια της Αθήνας, με φανατικό κοινό από την πρώτη μέρα που άνοιξε μέχρι σήμερα
Αποστολή των Pax, να προσφέρουν την αυθεντική street food εµπειρία
Απίθανα τυλιχτά, ζουμερά burgers, οι πιο τραγανές πατάτες. Το Nom πάει το street food σε άλλο επίπεδο.
Εδώ θα δοκιμάσεις μερικά από τα πιο νόστιμα burgers της ζωής σου!
Αγάπη, τέχνη και μεράκι είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας αυτού του αγαπημένου μαγαζιού
Το μαγαζί-φαινόμενο στον χώρο του street food
Εδώ θα βρεις από πεντανόστιμα sushi rolls, μέχρι χορταστικά poke bowls
O σεφ Giovanni Scaraggi και η ομάδα του δημιουργούν μερικά πραγματικά αξέχαστα πιάτα
Δεν προσφέρει απλώς νοστιμιά, αλλά μια ολόκληρη εμπειρία!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.