Resto

La Esquina

Έχει να σου πει ζουμερές ιστορίες για burgers και για signature cocktails

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα βράδυ τέσσερις φίλοι ρώτησαν τους εαυτούς τους τι αγαπούν περισσότερο από τις μικρές χαρές της ζωής. Η απάντηση ήταν δύο λέξεις: Burgers και cocktails! Και κάπως έτσι, σε μία ζωηρή γωνιά της πόλης δημιουργήθηκε το La Esquina, που έχει να σου πει 10 ζουμερές ιστορίες για burgers και άλλες τόσες για signature cocktails.

image

Σύντομα, τα νόστιμα μυστικά του γωνιακού μαγαζιού στην οδό Χάρητος μεταδόθηκαν από στόμα σε στόμα και η πόλη άρχισε να μαζεύεται εδώ για να τα δοκιμάσει. Ακούσαμε για μερικά που ξεχωρίζουν. Το ένα λέγεται Berlusconi Burger κι έχει μπιφτέκι Black Angus, λάδι τρούφας, bacon κ.ά.

image

Το άλλο έχει όνομα βουτυρένιο και λιώνει στο στόμα. Είναι το Chicken butter burger που θα σου πάρει το μυαλό! Όσο για τις ιστορίες των signature cocktails θα βρεις 12 και όλες θα θες να τις… ακούσεις. Κάν’ το σε κάποιο από τα συχνά event τους ή τα βράδια με dj sets.

image

Τip: Το άπαιχτο brunch που σερβίρεται 13.00-18.00 κάθε μέρα (!) και που θα λατρέψεις ακόμα περισσότερο αν είσαι egg lover. Extra tip: Όλες οι ιστορίες έρχονται και σπίτι σου με ένα κλικ εδώ.

Χάρητος 43, 210 7232575, www.laesquina.gr, Fb: La Esquina, instagram: la_esquina_kolonaki

image