Life

Ποια premium δραστηριότητα θα ξεκινούσες αν έχεις την απόλυτη οικονομική ελευθερία; Ρωτήσαμε περαστικούς τα πιο challenging ερωτήματα

Κάλο είναι να βρεις άμεσα τη δική σου απάντηση γιατί μπορεί σύντομα να είσαι ανάμεσα στους υπερτυχερούς!

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Athens Voice ρωτάει τα ερωτήματα ενός υπερτυχερού με αφορμή το παιχνίδι που μοιράζει 120 εκατ. και ήρθε στην Ελλάδα

Η Athens Voice ρωτάει τα ερωτήματα ενός υπερτυχερού με αφορμή το παιχνίδι που μοιράζει 120 εκατ. και ήρθε στην Ελλάδα

@athensvoiceofficial

Ποιο είναι το πιο τρελό δώρο που θα έκανεις στον εαυτό σου αν κέρδιζες 120.000.000€🎁💸

♬ original sound - AthensVoice - AthensVoice

Ξυπνάς ένα πρωί με τα καλύτερα νέα που έχεις ακούσει ποτέ, μια απροσδόκητη ευχάριστη έκπληξη: μαθαίνεις ότι έχεις κερδίσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ. Η ζωή σου αλλάζει ριζικά και τώρα, μπροστά στα μάτια σου ανοίγονται αμέτρητες επιλογές. Είναι και επισήμως η ώρα να κάνεις στον εαυτό σου το πιο τρελό δώρο. Μισό λεπτό όμως! Ποιο από όλα όσα έχει ονειρευτεί σε όλη σου τη ζωή μέχρι σήμερα θα πραγματοποιήσεις πρώτο; Η φαντασία σου αρχίζει να δημιουργεί τα πιο απίθανα σενάρια και δικαίως, όμως η ερώτηση παραμένει κρίσιμη. Η Athens Voice βγήκε στο δρόμο ρώτησε τον κόσμο αυτό και άλλα πολλά ενδιαφέροντα challenging ερωτήματα τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι επόμενοι υπερτυχεροί τώρα που το νέο ευρωπαϊκό παιχνίδι μόλις ήρθε στην Ελλάδα.

Με το πολυπόθητο ποσό στη διάθεσή σου, έρχεται η ώρα να αποφασίσεις πώς θα διαχειριστείς τα χρήματα. Θα επενδύσεις με την ελπίδα να τα πολλαπλασιάσεις ή θα προτιμήσεις να ζήσεις με την άφθονη άνεση που σου παρέχει το ποσό; Τα χρήματα σου δίνουν την ελευθερία να ζήσεις τις πιο πολυτελείς απολαύσεις και τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες ζωής. Ποια premium δραστηριότητα θα επέλεγες να ξεκινήσεις τώρα που έχεις την απόλυτη οικονομική ελευθερία; Κάποιοι είπαν ότι θα τολμούσαν να εκπληρώσουν το όνειρο τους να πιλοτάρουν αεροπλάνο και άλλοι πήγαν με την viral επιλογή του skydiving. Η απάντηση ανήκει μόνο σε σένα, απλά πρέπει να την βρεις άμεσα γιατί πού ξέρεις, μπορεί σύντομα να είσαι ανάμεσα στους υπερτυχερούς!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ