Life

Πώς ένα Δώρο μετατρέπεται σε Αγάπη;

Η μαγεία των φετινών γιορτών κρύβεται σε ένα χριστουγεννιάτικο κουτί!

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δώρο Αγάπης από ΑΒ Βασιλόπουλος
© unsplash

Το «Δώρο Αγάπης» το βρίσκεις για όγδοη συνεχή χρονιά σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος και στο ΑΒ Εshop

Το ημερολόγιο έδειξε Δεκέμβριο. Οι βιτρίνες «φορούν» σιγά-σιγά τα γιορτινά τους ρούχα και εμείς τη γιορτινή μας διάθεση. Άλλωστε πώς θα αποχαιρετήσουμε το έτος και ακόμη περισσότερο πώς θα καλωσορίσουμε το νέο; Αυτός ο τελευταίος μήνας του έτους είναι έντονα συναισθηματικός. Κοιτάμε πίσω τι αφήνουμε, κάνουμε τον απολογισμό μας και θέτουμε νέους στόχους-άλλους μικρότερους και άλλους μεγαλύτερους. Και κάπου εκεί ανάμεσα στις σκέψεις, νιώθουμε έντονα την ανάγκη να προσφέρουμε αγάπη, στοργή, βοήθεια, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να αγκαλιαστούμε, να δούμε φίλους και συγγενείς, να ανταλλάξουμε δώρα.

Δώρο Αγάπης από ΑΒ Βασιλόπουλος

Και όσο εμείς αφιερώνουμε χρόνο στο τι θα πάρουμε στους δικούς μας- άλλο ένα ugly sweater, άλλο ένα γούρι του νέου έτους, άλλη μια «πρωτότυπη» καφετιέρα, κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν πραγματικά ανάγκη από ένα δώρο. Κάτι πολύ πιο απλό, όπως ένα ζεστό τραπέζι με μαγειρεμένο φαγητό. Μήπως στη φετινή λίστα να αλλάξουμε συνήθειες και να πάρουμε ένα δώρο αγάπης; Μόλις ειπώθηκε η μαγική λέξη.

Έχεις ακούσει για το Δώρο Αγάπης; Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας καλεί όλους για 8η συνεχή χρονιά, μαζί με τα ψώνια των εορτών, να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης, προσφέροντας σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτό το θαυματουργό μικρό μπλε κουτί περιέχει βασικά είδη διατροφής, όπως μαρμελάδα, μπισκότα πτι-μπερ, σοκολάτα γάλακτος, φαρίνα, μακαρονάκι κοφτό και τομάτες στον τρίφτη. Με την αγορά ενός Δώρου Αγάπης που κοστίζει μόλις 3,90 ευρώ, μια οικογένεια ή ένας άνθρωπος που το έχει ανάγκη μπορεί να χαρεί χριστουγεννιάτικα γεύματα- κάτι τόσο μικρό για εμάς έχει πολύ μεγαλύτερη αξία για εκείνους.

Η διαδικασία προσφοράς είναι πολύ απλή. Μπορούμε είτε να το δωρίσουμε οι ίδιοι σε συνανθρώπους μας, είτε να το τοποθετήσουμε στα ειδικά καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει με τη σειρά της να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Δώρο Αγάπης από ΑΒ Βασιλόπουλος

Η αλληλεγγύη δεν σταματά εδώ. Για κάθε Δώρο Αγάπης που προμηθεύεσαι, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στο Make-A-Wish Ελλάδος, κάνοντας πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Τα δώρα αγάπης θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και στο AB e-shop. Για περισσότερες πληροφορίες αγάπης, πάτα εδώ.

Λένε ότι οι μέρες αυτές είναι μέρες προσφοράς, αγάπης, αλληλεγγύης. Ας το κάνουμε πράξη. Για να είναι αυτές οι γιορτές, καλές γιορτές για όλους!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ