Life

«What If I win...»: Η Λαμπρινή καταστρώνει το σχέδιο επιτυχίας με 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια

Πανάκριβα loafers, μεταπτυχιακό και ακόμη παραπέρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«What If I win...» Λαμπρινή

«What If I win»: 3 συντάκτριες της Athens Voice αποκαλύπτουν τα όνειρα που θα εκπλήρωναν αν κέρδιζαν 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια

Όλοι έχουμε κάποτε ονειρευτεί πως θα ήταν να κέρδιζαμε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι εγώ προσωπικά το έχω σκεφτεί πολλές περισσότερες φορές από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Στα 20 θέλεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και εξελιχθείς. Ανυπομονείς και δεν δέχεσαι να κάνεις εκπτώσεις. Αν όμως έχεις στην άκρη 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια, δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα χρειαστεί να συμβιβαστείς.

Έτσι, λοιπόν, εγώ αν κέρδιζα θα προσπαθούσα να εκπληρώσω από τις πιο μικρές μου επιθυμίες μέχρι τα πιο μεγάλα μου όνειρα. Στην αρχή βέβαια, θα έκανα μια μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά για να αγοράσω εκείνα τα πανάκριβα loafers που ταιριάζουν με όλα μου τα looks. Θα χρειαζόμουν σίγουρα χρόνο να συνειδητοποιήσω πόσο τυχερή υπήρξα, αλλά όταν τελικά τα κατάφερνα, θα έτρεχα να το ανακοινώσω σε γονείς και φίλους. Το επόμενο πρωί θα κατέστρωνα το σχέδιο επιτυχίας μου. Με 1,2 εκατ. ευρώ, μπορώ εύκολα να δηλώσω στο μεταπτυχιακό που τόσο θέλω για να καταφέρω να γίνω κάποτε αρχισυντάκτρια ή ακόμα και  για να δημιουργήσω αυτό το περιοδικό μόδας που ονειρευόμουν από μικρή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ