Life

Podcast «Εσύ με τι ασχολείσαι;» με την Επιστήμη Μπινάζη | Αγγελική Μανουσάκη, γιατί έγινες αστρολόγος;

Η πιο κουλ αστρολόγος της Gen Z μιλάει για τη δουλειά της

Επιστήμη Μπινάζη
Επιστήμη Μπινάζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εσύ με τι ασχολείσαι; Το νέο podcast της Athens Voice με την Επιστήμη Μπινάζη και αληθινούς επαγγελματίες που περιγράφουν το επάγγελμά τους χωρίς φόβο και πάθος.

Στο τρίτο επεισόδιο η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τη δουλειά της ως αστρολόγος και influencer. Πώς ξεκίνησε αυτή τη δουλειά, γιατί της αρέσει η αστρολογία και γιατί έχει τέτοια απήχηση στα social media;

Ποια είναι η Αγγελική Μανουσάκη

Η Αγγελική Μανουσάκη είναι η πιο κουλ αστρολόγος της Gen Z. Με τη μοναδική της προσωπικότητα έγινε γρήγορα μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες στο ελληνικό Instagram και TikTok.

Η Αγγελική λέει τα πράγματα όπως είναι και δεν χαϊδεύει τα αυτιά κανενός - ακόμα κι όταν αυτό πονάει. Σκοπός της είναι να βοηθά τους νέους στα σκαμπανεβάσματα των σχέσεων της σύγχρονης εποχής. Και ας μην κρυβόμαστε, ξέρει δύο-τρία πράγματα παραπάνω για αποτυχημένες σχέσεις, για αυτό και είναι ένα από τα αγαπημένα της θέματα να συζητά. Αντί όμως να μένει στα αρνητικά, η Αγγελική ενθαρρύνει τους followers της να μάθουν από τα λάθη τους και να βγουν πιο δυνατοί, κυνηγώντας την ζωή και νέες εμπειρίες.

Είτε είστε φανατικός θαυμαστής της αστρολογίας είτε αναζητάτε απλά μια πραγματική τοποθέτηση για την ζωή και τους έρωτες, η Αγγελική είναι η αστρολόγος της καρδιάς σας!

Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ