Life

Πώς αισθάνεσαι όταν δίνεις Πανελλαδικές, μετά τα δύο σου παιδιά;

Ο Σήφης είναι η επιτομή της Διά Βίου Μάθησης και θα δώσει Πανελλαδικές για να μπει στη Φιλοσοφική

102206-718213.jpg
Ιστορικός Του Παρόντος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panelladikes-epiheirimatias-exetaseis.jpg

Ένας επιχειρηματίας δίνει Πανελλαδικές με καθυστέρηση 35 χρόνων, έναν χρόνο μετά τους γιους του.

Ο παλιός μου συμμαθητής, ο Σήφης, ήθελε από μικρός να γίνει γιατρός. Έδωσε εξετάσεις την δεκαετία του 80, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά εξελίχθηκε σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια, μεγαλώνοντας δυο εξαιρετικούς γιους. Μπήκαν και οι δύο στο πανεπιστήμιο, ο μεγάλος το 2019 και ο μικρότερος πέρσι.

Επειδή τηλεφωνιόμαστε τακτικά, είχα παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι όλο και πιο δύσκολα έβγαινε στο τηλέφωνο, ή στο zoom. Τώρα πια που κάναμε και την πρώτη δόση του εμβολίου και αρχίσαμε να συζητάμε με τους άλλους παλιούς συμμαθητές για διακοπές τον Ιούλιο, αυτός ήταν εντυπωσιακά εξαφανισμένος.

Μόλις σήμερα μου αποκάλυψε την αιτία. Είναι υπερβολικά αγχωμένος, περισσότερο από ότι ήταν πριν 35 χρόνια, γιατί δίνει Πανελλαδικές. Τελειώνει 22 Ιουνίου, οπότε δεν έχει μυαλό να μιλήσει για διακοπές. Δεν θα δώσει Ιατρική, άλλα στη Φιλοσοφική. Αισθάνεται ειρήνη με τον εαυτό του και πολύ μεγάλη χαρά που θα δει επιτέλους το Πανεπιστήμιο ως φοιτητής, μετά τους γιους του.

Τη γυναίκα του βέβαια σκέφτομαι, η οποία κάθε χρόνο έχει και διαφορετικό αγόρι της οικογένειας να δίνει πανελλαδικές.

Σήφη, υποκλίνομαι στο κουράγιο σου, είσαι η επιτομή της Διά Βίου Μάθησης. Τρίτη βράδυ 22-6-21 κερνάς!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ