Life

Valentine's Day #4

Ραντεβού στα τύφλα

Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 423
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το πιο πρωτότυπο πάρτι για τον Άγιο Βαλεντίνο γίνεται από το «Ροζ Ελάφι»

 

«Καρδιές και τραγούδια του ερώτα στον αέρα; Λουλουδάδικα και ζαχαροπλαστεία συναγωνίζονται σε ουρές το ΙΚΑ; Ζευγάρια χεράκι-χεράκι στο πάρκο να κάνουν γούτσου γούτσου; Μα εσένα η μοναξιά σε πνίγει – πάει να σε πλακώσει (και άλλα τέτοια); Μη φοβάσαι. Το Ροζ Ελάφι είναι εδώ και γράφοντας τον Άγιο εκεί που δεν βλέπει ήλιος, σε καλεί απλά να γίνεις σκουπίδι και να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου και να κάνετε παιδιά».

Από την εισαγωγή, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ένα ακόμα πάρτι με τα συνηθισμένα κλισέ που επανέρχονται εκδικητικά κάθε 14/2. Τι είναι το «Ροζ Ελάφι» και τι πρόκειται να στήσει το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου στο 6 d.o.g.s. της οδού Αβαραμιώτου; Ο Σπύρος Διαμαντάρας μάς εξηγεί…

n

«Το ροζ ελάφι είχε ξεκινήσει από τα ΤΕΙ Αθήνας στην προσπάθεια να φτιάξουμε κόμμα και να κατατροπώσουμε τους πάντες. Μετά την αποτυχία του να γίνουμε κυβέρνηση αποφασίσαμε να το γυρίσουμε σε ομάδα μαλάκυνσης και απλά να μαζευόμαστε παρεΐστικα και να κάνουμε πράγματα που κανονικά θα ντρεπόσουν να κάνεις μόνος σου. Από αθλοπαιδιές (κρυφτό, κουτσό, μήλα κ.λπ.), προβολές ταινιών, μέχρι τελευταίο το «Ραντεβού Στα Τύφλα» (τη δική μας εκδοχή δηλαδή του κλασικού τηλεπαιχνιδιού). Ξεκίνησε από το “Borderline” στα Εξάρχεια, που είχε κινούμενο τοίχο στον πάνω όροφο για να κρύψει το μπαρ από τον υπόλοιπο χώρο. Φυσικά, δεν ζητάμε ποτέ λεφτά, το κάνουμε για την πλάκα μας και μάλλον αρέσει για να μαζεύεται τόσος κόσμος».

ΤΑ FAQs (ή αλλιώς τι να κάνεις αν βρεθείς, σκόπιμα ή κατά λάθος Πέμπτη βράδυ στην Αβραμιώτου – από το mail του «Ροζ Ελαφιού»)

Τι είναι ακριβώς το «Ραντεβού Στα Τύφλα» και γιατί ο τόνος στο «υ»;

(Μαρία, Πεύκη)

Αν έχεις δει το τηλεπαιχνίδι τότε δεν χρειάζεται να σου πούμε τίποτα παραπάνω. Μόνη διαφορά ότι πρέπει να έχεις πιει για να διαγωνιστείς (γι’ αυτό και ο τόνος στο -υ). Αν δεν το έχεις δει, ψάξε στο youtube και θα καταλάβεις.

n

Αγαπητό ελάφι, γεια σου. Θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να πάρω μέρος στο ραντεβού; (Σουλτάνα από Κολωνάκι)

Αγαπητή Σουλτάνα, γεια σου. Φρόντισε να πετύχεις έναν από τους έρωτες (κορίτσια και αγόρια με φτερά) που θα κυκλοφορούν στο μαγαζί εκείνη την ημέρα και δήλωσέ τους συμμετοχή. Τώρα, αν θα είσαι σε αυτούς που επιλέγουν ή σε αυτούς που τους επιλέγουν, είναι καθαρά στη δικαιοδοσία της θεάς Τύχης.

Ελάφι, έχω κοπέλα. Μπορούμε να έρθουμε απλά σαν θεατές (Γιώργος, Εξάρχεια);

Φυσικά. Μπορείτε απλά να πιείτε το ποτό σας και να παρακολουθήσετε την παράνοια ή και να πάρετε μέρος στον mini διαγωνισμό καλύτερου χορευτικού που θα γίνει στη μέση της βραδιάς. Φόρεσε τα κυριακάτικά σου, λοιπόν.

Από γκέι ζευγάρια; (Ανέστης, Καματερό)

Δεν κάνουμε εξαιρέσεις στον έρωτα, χαρά μας να υπάρξει ζήτηση ώστε να δημιουργηθούν group.

Τι μουσική θα παίζει (…djnikos88);

Ό,τι θέλουμε. Μόνο Social End Products.

Υ.Γ. Τα ονόματα ήταν ψεύτικα. Σιγά μην έστελνε κανείς στο ελάφι μήνυμα.

n


Φωτό: Ιωάννα Χατζηανδρέου