Life

INSTAgreece

Ο νικητής του Νοεμβρίου #instagreece_streetfood

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 417
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο πρώτος νικητής, του οποίου η φωτογραφία δηµοσιεύεται, επιλέχθηκε αποκλειστικά από την κριτική επιτροπή – Τάσος Βρεττός (φωτογράφος), Δημήτρης Μαστρογιαννίτης (αρχισυντάκτης A.V.), Κωνσταντίνος Ρήγος (χορογράφος/ σκηνοθέτης). Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής είναι επίσης επιλογές της κριτικής επιτροπής, οι οποίες προέκυψαν από τις 30 φωτογραφίες µε τα περισσότερα like καθ’ όλη τη διάρκεια του µήνα. Πλέον αθροίζουν και τους ψήφους του Instagram, εκτός από αυτούς της εφαρµογής InstaGreece στο Facebook. Ο τέταρτος νικητής προέκυψε από κλήρωση ανάμεσα από αυτούς που ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές στην εφαρμογή InstaGreece στο Facebook.

1ος νικητής gerebakanis (Κεντρική Φωτό) ένα SONY EXPERIA T από την COSMOTE

2ος νικητής aspaki ,3ος νικητής tostaki ,4ος νικητής Tonia Pirtsi από ένα SONY EXPERIA J από την COSMOTE


I get gifted!

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας συνεχίζεται τον Δεκέμβριο με θέμα #instagreece_gift

Ένα project της CamboIndustries σε συνεργασία με την ATHENS VOICE & χορηγό την COSMOTE

n

Ελένη Σούμη

«Οι ευχές της Πραξιτέλους» για το Ίδρυμα Θεοτόκος
 

n

Θάλεια- Μαρία Γεωργούλη , Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς

Μετά από 4 μήνες και χιλιάδες συμμετοχές στα #instagreece_sagionara, #instagreece_podilato, #instagreece_streetart και #instagreece_streetfood, φτάσαμε αισίως στον Δεκέμβριο. Το νέο hashtag είναι #instagreece_gift. Εμπνευστείτε από την κουλτούρα του χριστουγεννιάτικου shopping, αναζητήστε τα ιδεώδη gifts και φωτογραφίζοντάς τα μετατρέψτε τα σε μικρά έργα τέχνης. Κι ένα μικρό «μυστικό»: Οι καλοί φωτογράφοι ξέρουν ότι υπέροχα πλάνα μπορούν να τραβήξουν στα κάθε είδους bazaars, κι αυτή είναι η εποχή τους. Πάρε, λοιπόν, μερικές καλές ιδέες τόσο για έμπνευση όσο και για να προμηθευτείς τα χριστουγεννιάτικα δωράκια σου, δίνοντας τα χρήματά σου κάπου που θα πιάσουν τόπο.

Στις 16 & 17/12, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Θεοτόκου». Πρόκειται για Κέντρο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης, το οποίο από το 1963 προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους έως 30 ετών με νοητική υστέρηση. Επίσης 15 έως 22/12, τα καταστήματα της Οδού Πραξιτέλους θα συγκεντρώνουν παιδικά βιβλία, χαρτικά, είδη ζωγραφικής & χειροτεχνίας για τον ίδιο σκοπό. Στις 16/12 οι εκδ. Κριτική, Πλέθρον και Γαβριηλίδης οργανώνουν παζάρι βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, στο art bar Poems ’n Crimes (Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι), ενώ στις 22/12 στο Music Machine (Διδότου 16 & Ασκληπιού) κλείνει τα 30 του και διοργανώνει παζάρι βινυλίου. Bazaar με τα έσοδα να διατίθενται στη SAPT Hellas για τα αδέσποτα ζώα θα γίνει στις 15 & 16/12, στο κινηματοθέατρο «Αλέκα» (3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 13, πλατεία Αλεξανδρή, Ζωγράφου).

Στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138) θα βρείτε έργα τέχνης και θα στηρίξετε το Μουσείο. Στις 14/12, στα Προπύλαια, οι Γιατροί του Κόσμου θα στήσουν... ένα δέντρο από γάλα, καλώντας μας να φέρουμε τρόφιμα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τέλος, στις 18 & 19/12 στο Ταχυδρομικό Ταμιευτηρίο (Πεσμαζόγλου 2-6) θα φιλοξενούνται τα περίπτερα 12 ΜΚΟ και φιλανθρωπικών σωματείων, με δώρα, στολίδια και γλυκά.