- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρώτος νικητής, του οποίου η φωτογραφία δηµοσιεύεται, επιλέχθηκε αποκλειστικά από την κριτική επιτροπή – Τάσος Βρεττός (φωτογράφος), Δημήτρης Μαστρογιαννίτης (αρχισυντάκτης A.V.), Κωνσταντίνος Ρήγος (χορογράφος/ σκηνοθέτης). Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής είναι επίσης επιλογές της κριτικής επιτροπής, οι οποίες προέκυψαν από τις 30 φωτογραφίες µε τα περισσότερα like καθ’ όλη τη διάρκεια του µήνα. Πλέον αθροίζουν και τους ψήφους του Instagram, εκτός από αυτούς της εφαρµογής InstaGreece στο Facebook. Ο τέταρτος νικητής προέκυψε από κλήρωση ανάμεσα από αυτούς που ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές στην εφαρμογή InstaGreece στο Facebook.
1ος νικητής gerebakanis (Κεντρική Φωτό) ένα SONY EXPERIA T από την COSMOTE
2ος νικητής aspaki ,3ος νικητής tostaki ,4ος νικητής Tonia Pirtsi από ένα SONY EXPERIA J από την COSMOTE
I get gifted!
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας συνεχίζεται τον Δεκέμβριο με θέμα #instagreece_gift
Ένα project της CamboIndustries σε συνεργασία με την ATHENS VOICE & χορηγό την COSMOTE

Ελένη Σούμη
«Οι ευχές της Πραξιτέλους» για το Ίδρυμα Θεοτόκος

Θάλεια- Μαρία Γεωργούλη , Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς
Μετά από 4 μήνες και χιλιάδες συμμετοχές στα #instagreece_sagionara, #instagreece_podilato, #instagreece_streetart και #instagreece_streetfood, φτάσαμε αισίως στον Δεκέμβριο. Το νέο hashtag είναι #instagreece_gift. Εμπνευστείτε από την κουλτούρα του χριστουγεννιάτικου shopping, αναζητήστε τα ιδεώδη gifts και φωτογραφίζοντάς τα μετατρέψτε τα σε μικρά έργα τέχνης. Κι ένα μικρό «μυστικό»: Οι καλοί φωτογράφοι ξέρουν ότι υπέροχα πλάνα μπορούν να τραβήξουν στα κάθε είδους bazaars, κι αυτή είναι η εποχή τους. Πάρε, λοιπόν, μερικές καλές ιδέες τόσο για έμπνευση όσο και για να προμηθευτείς τα χριστουγεννιάτικα δωράκια σου, δίνοντας τα χρήματά σου κάπου που θα πιάσουν τόπο.
Στις 16 & 17/12, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Θεοτόκου». Πρόκειται για Κέντρο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης, το οποίο από το 1963 προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους έως 30 ετών με νοητική υστέρηση. Επίσης 15 έως 22/12, τα καταστήματα της Οδού Πραξιτέλους θα συγκεντρώνουν παιδικά βιβλία, χαρτικά, είδη ζωγραφικής & χειροτεχνίας για τον ίδιο σκοπό. Στις 16/12 οι εκδ. Κριτική, Πλέθρον και Γαβριηλίδης οργανώνουν παζάρι βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, στο art bar Poems ’n Crimes (Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι), ενώ στις 22/12 στο Music Machine (Διδότου 16 & Ασκληπιού) κλείνει τα 30 του και διοργανώνει παζάρι βινυλίου. Bazaar με τα έσοδα να διατίθενται στη SAPT Hellas για τα αδέσποτα ζώα θα γίνει στις 15 & 16/12, στο κινηματοθέατρο «Αλέκα» (3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 13, πλατεία Αλεξανδρή, Ζωγράφου).
Στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138) θα βρείτε έργα τέχνης και θα στηρίξετε το Μουσείο. Στις 14/12, στα Προπύλαια, οι Γιατροί του Κόσμου θα στήσουν... ένα δέντρο από γάλα, καλώντας μας να φέρουμε τρόφιμα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τέλος, στις 18 & 19/12 στο Ταχυδρομικό Ταμιευτηρίο (Πεσμαζόγλου 2-6) θα φιλοξενούνται τα περίπτερα 12 ΜΚΟ και φιλανθρωπικών σωματείων, με δώρα, στολίδια και γλυκά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς συνδέεται με τον αυτισμό
Αν δεν σου αρέσει η γεύση του καστανού ρυζιού, σου έχω καλά νέα
Μενού με άρωμα ελληνικό που σε ταξιδεύει σε στεριά και θάλασσα
Το πιο ωραίο είναι αυτό: ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσουμε να φροντίζουμε ουσιαστικά τον εαυτό μας.
Τι πρέπει να κάνετε αν νιώσετε ότι πνίγεστε
Η Διδάσκουσα στο Πρόγραμμα Αφηγηματικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Columbia, Catherine Rogers μιλάει στην ATHENS VOICE
Συμμετείχε στη σειρά από το 1989 έως το 1992
Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι δεν είναι κατάλληλη για όλους
Το νέο 5008 μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες, έχοντας την δυνατότητα να προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη
Χρυσοί φωτισμοί, κόκκινα του πάθους και γαλλικά στρείδια
Τι είναι το «juice jacking» και πώς μια απλή αλλαγή στις ρυθμίσεις USB μπορεί να θωρακίσει τα δεδομένα σας
Το φαράγγι μήκους περίπου 450 χιλιομέτρων και βάθους που ξεπερνά το 1,8 χιλιόμετρο
Όταν ο φωτογράφος και ο σκηνοθέτης δίνουν τη θέση τους στον αλγόριθμο
Εκεί θα βρεις τα asian προϊόντα και το ethnic fast food που χαζεύεις στα social media
Περισσότερα από χίλια άτομα ζουν στην Ελλάδα με αιμορροφιλία Α και Β
Η Ευρώπη κυριαρχεί στην παγκόσμια κατάταξη της ανδρικής τριχόπτωσης - Ποια η θέση της επιστήμης
Απίστευτες διεργασίες συμβαίνουν στο σώμα μας κάθε μέρα
Οι καθημερινές ανησυχίες κάθε γονέα
Και τα δύο απαιτούν μυϊκή προσπάθεια, αλλά...
Ένας φιλόσοφος του νου και της ηθικής στην επιχείρηση Τεχνητής Νοημοσύνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.