- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Παγετός ακόμη και στα πεδινά με πυκνές νεφώσεις την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου.
Νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές, ενώ πρόσκαιρες, σποραδικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, σε Χαλκιδική, Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη. Ακόμη, ο καιρός στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινά των παραπάνω περιοχών της Ελλάδας θα φέρει πρόσκαιρες σποραδικές χιονοπτώσεις. Στα βόρεια ηπειρωτικά και στη Θεσσαλία οι νεφώσεις θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ παγετός ακόμη και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας θα υπάρξει έως το πρωί.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -6 έως 5, στη Θεσσαλία από -4 έως 8, στην Ήπειρο από -3 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από -5 έως 10, στη Δυτική Στερεά από 0 έως 11, στην Πελοπόννησο από 2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 0 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 7, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 8, στις Κυκλάδες από 1 έως 11, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 10 και στην Κρήτη από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες και από το απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
- Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από -2 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά ορεινά.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
- Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
- Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
- Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Καιρός: Γενικά αίθριος.
- Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από -1 (μείον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.