Ελλαδα

Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με ήλιο και ζέστη, Πρωτοχρονιά με βροχές

«Από την Πέμπτη και μετά φαίνεται να οδηγούμαστε σε ένα γενικά ήπιο καιρικό σκηνικό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΝΕΦΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSSI)
Καιρός- Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα τα Χριστούγεννα να θυμίζουν άνοιξη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης στην πρόγνωσή του για τον καιρό μέχρι τα Χριστούγεννα σημείωσε πως αύριο ολοκληρώνεται η ψυχρή εισβολή που πλήττει τη χώρα.

Ο κ. Μαρουσάκης σημειώνει πως: «Με ένα νέο ψυχρό μέτωπο να διασχίζει τη χώρα μας από βορρά προς νότο και να προκαλεί τόσο σήμερα αλλά και αύριο λίγες τοπικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά, θα ολοκληρώσει τον κύκλο της αυτή η ισχυρή ψυχρή εισβολή όπου προκάλεσε χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, πολύ θυελλώδεις βοριάδες αλλά και ισχυρό παγετό».

Ο ίδιος σημείωσε πως: «Από την Πέμπτη και μετά φαίνεται να οδηγούμαστε σε ένα γενικά ήπιο καιρικό σκηνικό με τον υδράργυρο να τραβά την ανηφόρα φτάνοντας τα Χριστούγεννα σε θερμοκρασίες κοντά στους 16 με 19 βαθμούς κελσίου με το κρύο όμως έντονο τη νύχτα και το πρωί και με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα αλλά και το εσωτερικό της Πελοποννήσου».


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ