Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Stamboul Train

Ειδος: Σύγχρονο
Παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το Οrient Express κάνει ένα ταξίδι από την Οστάνδη στην Κωνσταντινούπολη. (ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ)
«Stamboul Train» του Γκράχαμ Γκρην στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη

Το έργο διαδραματίζεται παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κατά τη διάρκεια ενός 3ήμερου ταξιδιού με το Οrient Express από την Οστάνδη στην Κωνσταντινούπολη. Ένα περιπετειώδες και μοιραίο για τους επιβάτες του, ταξίδι. Ο εύπορος εβραίος επιχειρηματίας, η φτωχή χορεύτρια, η σκληρή δημοσιογράφος, ο φιλόδοξος συγγραφέας, ο στυγνός δολοφόνος, ο κυνηγημένος επαναστάτης είναι πρόσωπα μοναχικά, outsiders της κατεστημένης ζωής, που κινούνται στα όρια του γκροτέσκο και του μελοδραματικού. «Ταξιδεύουν» μεταφορικά μέσα στις βασανισμένες τους ψυχές αλλά οι πράξεις τους έχουν ρεαλιστικές συνέπειες για τους ίδιους και τους συνεπιβάτες τους. Μέσα στο εν κινήσει τρένο η δράση έρχεται ξαφνικά και απότομα χωρίς όμως να έχει ίχνος λάμψης και ηρωισμού.

Πρωταγωνιστουν: Εβελίνα Αραπίδη, Σπύρος Ζουπάνος, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Δάφνη Καφετζή, Παναγιώτης Μαρίνος, Νίκος Ποριώτης, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου, Χρήστος Χριστόπουλος
Σκηνοθετης: Τατιάνα Λύγαρη
Συγγραφεας: Graham Greene
Διαρκεια: 80

Που παιζεται

Το Τρένο στο Ρουφ
Από 01/11 έως 26/01
κάθε Παρασκευή, κάθε Σάββατο 21:00
κάθε Κυριακή 18:30
€14 (Ολόκληρο - Παρασκευή) / €16 (Ολόκληρο - Σάββατο & Κυριακή), 12 (Φοιτητικό - Μειωμένο)
O Ροφός
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5