Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Κυρία Ιουλία

Ειδος: Ελληνικό
Μια κυρία «καθώς πρέπει» αναγκάζεται να βρει δουλειά για να σώσει το γιο της από τα χρέη και καταλήγει σε ένα στριπτιζάδικο, στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου. (ΑΘΗΝΑΙΣ)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΘΗΝΑΪΣ, Κυρία Ιουλία

Αθήνα 2018, εν μέσω κρίσης. Η κυρία Ιουλία, μια «καθώς πρέπει» δασκάλα πιάνου, αναγκάζεται να βρει δουλειά για να σώσει το γιο της από τα χρέη και το σπίτι της από τις τράπεζες. Ψάχνοντας μέσα σε εκατοντάδες αγγελίες, καταλήγει σε ένα στριπτιζάδικο, στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου. Τα λεφτά είναι πολλά και οι ανάγκες της μεγάλες. Αναγκάζεται να πει το «ναι» και καταλήγει να προσφέρει ανώνυμη ανακούφιση σε άγνωστους άντρες, κρυμμένη πίσω από έναν τοίχο με μια τρύπα!

Η καρδιά της Ιουλίας είναι ζεστή. Η προσωπικότητά της απαλλαγμένη από διακρίσεις. Μπαίνοντας σ’ αυτόν τον χώρο, δημιουργεί δυνατές σχέσεις με το αφεντικό της και την τραβεστί συνάδερφό της. Σχέσεις αληθινές, με αγάπη και σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε πλάσματος.

Και έτσι δεν βρίσκει μόνο διέξοδο στο οικονομικό της πρόβλημα. Βρίσκει τον έρωτα και μαζί μ’ αυτόν την ευτυχία, που τελικά κρύβεται μέσα μας, αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και να αφήσουμε ελεύθερη την ψυχή μας...

Πρωταγωνιστουν: Μαρία Γεωργιάδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ρίνος Τζάνης
Σκηνοθετης: Εμμανουέλα Αλεξίου
Συγγραφεας: Εμμανουέλα Αλεξίου και Μάρω Μπουρδάκου

Που παιζεται

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς - Μουσική Θεατρική Σκηνή
Από 05/11 έως 16/04
κάθε Δευτέρα, κάθε Τρίτη 21:30
Δονούσα
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5