Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Monty Alexander

Monty Alexander

O θρύλος της τζαζ, Monty Alexander, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το τρίο project του και τις διαχρονικές μελωδίες του, στην κεντρική σκηνή του Gazarte.

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους εν ζωή καλλιτέχνες, με περισσότερες από πέντε δεκαετίες στη μουσική και παραπάνω από 75 προσωπικές κυκλοφορίες, που έχει αναφερθεί ως ο πέμπτος σπουδαιότερος πιανίστας στην ιστορία της τζαζ μουσικής. Από τότε που τον ανακάλυψε ο Frank Sinatra τυχαία σε ένα club στο Miami έως τον θρυλικό δίσκο "Harlem-Kingston Express", που τάραξε τα νερά της τζαζ σκηνής και έδωσε την δική του πινελιά σε τραγούδια όπως τo No Woman No Cry και Could You Be Loved, έχει μοιραστεί την σκηνή σχεδόν με όλες τις ιστορικές μουσικές προσωπικότητες, από τον Ray Brown, τον Miles Davis, τον Frank Sinatra, τον Dizzy Gillespie και τον Sonny Rollins έως τον Ernest Ranglin και τους Sly and Robbie.

Κάθε performance του Monty Alexander, είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερης αισθητικής, με ιστορικές τζαζ μελωδίες που έχουν στοιχεία από την calypso, την reggae, την ska και άλλες τζαμαϊκανές τεχνοτροπίες, ικανές να αιχμαλωτίσουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή. Ανήσυχος και πάντα δημιουργικός, ταξιδεύει τον κόσμο με τα προσωπικά του project, έχοντας αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα παγκόσμιο κοινό που τον αποθεώνει και κατορθώνει με τη ζωηρή προσωπικότητά του και τις soulful ερμνηνίες του να κατακτά τους ακροατές, όπου κι αν βρίσκεται.

Που συμβαινει

Gazarte
24/11 21:00
Όρθιοι - 22€ // Ζώνη Γ’ - 27€ // Ζώνη Β’ - 35€ // Ζώνη Α’ - 45€ *Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό. Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00
Gazarte
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5