Αναζήτηση Βιβλίο

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Περιοχές

Ο Γιατρός στον ΙΑΝΟ: Δημήτρης Δελλής

Ο Γιατρός στον ΙΑΝΟ: Δημήτρης Δελλής

Ο παθολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Δελλής έρχεται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων «Ο Γιατρός στον ΙΑΝΟ», με αφορμή το βιβλίο του "The Dr. Dellis Diet. Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Με τη δίαιτα της Βασικής Ινσουλίνης κρατιέται χαμηλά η ινσουλίνη του οργανισμού για 14 ώρες τουλάχιστον και αυτό βοηθάει στην ευκολότερη και ταχύτερη απώλεια βάρους.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια νέα πρωτοποριακή δίαιτα παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο 54ο Πανευρωπαϊκό Διαβητολογικό Συνέδριο στο Βερολίνο. Είναι η δίαιτα της Βασικής Ινσουλίνης με την οποία κρατιέται χαμηλά η ινσουλίνη του οργανισμού για 14 ώρες τουλάχιστον και αυτό βοηθάει στην ευκολότερη και ταχύτερη απώλεια βάρους. Εμπνευστής της δίαιτας της Βασικής Ινσουλίνης είναι ο Παθολόγος – Διατροφολόγος Δημήτρης Δελλής και σύμφωνα με τη δίαιτα αυτή, αποκλείεται κατά τις πρωινές ώρες η λήψη υδατανθράκων, δημιουργώντας ουσιαστικά συνθήκη νηστείας (fasting). Αυτό ευνοεί την απώλεια λίπους παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του πρωινού ο ασθενής τρώει μεγάλες ποσότητες τροφής. Είναι λοιπόν μια δίαιτα κατά την οποία κάποιος που θέλει να χάσει βάρος, ενώ τρώει περισσότερο, χάνει γρηγορότερα κιλά.

Αυτό που διαφοροποιεί τη Dr Dellis Diet από όλες τις άλλες δίαιτες ταχείας απώλειας βάρους (πχ. keto diet) είναι το γεγονός ότι:

1. Έχει αποδειχθεί με ιατρική μελέτη ότι πραγματικά η δίαιτα αυτή πλεονεκτεί στη απώλεια βάρους της κλασσικής υποθερμιδικής δίαιτας και

2. Ότι βελτιώνει αποδεδειγμένα όλους τους δείκτες υγείας (λιπίδια, ινσουλίνη, λιπώδη διήθηση κτλ) σε αντίθεση με όλες τις άλλες κετογονικές δίαιτες.

Άρα πρόκειται για την πρώτη δίαιτα ταχείας απώλειας βάρους που είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Πώς λειτουργεί αυτή η δίαιτα; Ποιος ο μηχανισμός και το σκεπτικό της; Τι πρέπει να προσέχει κάποιος όταν κάνει αυτή τη δίαιτα; Πώς είναι το ημερήσιο διαιτολόγιο μιας τέτοιας δίαιτας;

Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στο βιβλίο που κυκλοφορεί με τίτλο Dr. Dellis Diet – Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης, από τις εκδόσεις Λιβάνη. Ταυτόχρονα, στο τελευταίο μέρος του βιβλίου περιγράφονται διάφορες τεχνικές που βοηθούν να περιοριστούν οι ψυχολογικές υπερφαγίες ενώ περιγράφονται τα ουσιώδη σημεία που πρέπει κάποιος να προσέχει σε μια δίαιτα για να μεγιστοποιήσει το όφελος. Όλες αυτές οι συμπεριφορικές συμβουλές μαζί με την Dr. Dellis Diet κάνουν τη δίαιτα μια υπόθεση ευκολότερη και αποτελεσματικότερη! Αδυνατίστε λοιπόν με τη νέα δίαιτα εύκολα, γρήγορα και υγιεινά!


Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Δελλή
Ο Δημήτρης Δελλής, Ειδικός Παθολόγος - Διατροφολόγος, ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με εξειδίκευση στην Παθολογία, στη Διατροφή και στον Διαβήτη τύπου 2 από το 1990. Πρόεδρος της Εταιρείας D GENOMERES Advance Medical Research, που έχει ως τομέα δράσης την έρευνα, τη διάγνωση και τη θεραπεία παραγόντων αγγειακού κινδύνου. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και μέλος της επιτροπής σίτισης και διατροφής των Κολλεγίων Αθηνών - Ψυχικού. Έχει οργανώσει, σε συνεργασία με δήμους της Αττικής, δεκαπέντε εκπαιδευτικές ημερίδες για την παχυσαρκία και τη διατροφή για την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού και ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας τριάντα ημερίδες σε δήμους και σχολεία σε όλη την Ελλάδα με θέμα την πρόληψη και την εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και την άσκηση. Στο Ιδιωτικό Ιατρείο Παχυσαρκίας, που διατηρεί εδώ και τριάντα χρόνια, έχει παρακολουθήσει περισσότερους από 15.000 ασθενείς. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα.

Που συμβαινει

Ιανός
17/02 18:00
Είσοδος ελεύθερη
Ιανός
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5