Ελλαδα

Εκτέλεση στον Γέρακα: «Ο Γιώργος δεν υπέκυψε σε εκβιαστές», λέει η οικογένειά του

Η ανακοίνωσή της οικογένειάς του και οι αιχμές για παράνομο κύκλωμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκτέλεση 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα - Φωτογραφία από το σημείο
Εκτέλεση 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα © ΕUROKINISSI

Εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα: Η δήλωση της οικογένειάς του για εκβιασμούς από παράνομο κύκλωμα - Το χρονικό του εγκλήματος

Λίγες ημέρες μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα, η οικογένεια τού θύματος σε δήλωσή της επισημαίνει ότι «ζει ένα ανείπωτο δράμα και μια ανείπωτη τραγωδία». 

«Ο Γιώργος δεν υπέκυψε ποτέ σε εκβιαστές, σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα που καταδιώκουν εδώ και χρόνια τον Γιώργο και την οικογένειά μας, επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος», αναφέρει η οικογένεια του ιδιοκτήτη βενζινάδικου σε γραπτή της δήλωση και υπογραμμίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία, την οποία καλεί να διαλευκάνει το έγκλημα και να συλλάβει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ δολοφονία του 38χρονου. 

Εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα: Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του στο βενζινάδικο στις 08:05 το πρωί του Σαββάτου (18/6) και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν. Το αυτοκίνητο διαφυγής το έκαψαν στην περιοχή της Παλλήνης και από εκεί εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση. Στελέχη της ασφάλειας εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από το πρατήριο, ενώ αναζητούν και κάμερες από παρακείμενες πολυκατοικίες για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ