Ελλαδα

Κακοκαιρία Genesis στη Θεσσαλονίκη: Σκοτείνιασε ο ουρανός (βίντεο)

Σε ποιες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη έφερε η κακοκαιρία Genesis
Καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη έφερε η κακοκαιρία Genesis © thestival

Στη Θεσσαλονίκη η κακοκαιρία Genesis έφερε βροχές και καταιγίδες. Πυροσβέστες απομάκρυναν χειριστή εκσκαφέα που παγιδεύτηκε στη λίμνη Βόλβη.

H κακοκαιρία Genesis έφερε έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη χωρίς ωστόσο να προκαλέσει προβλήματα μέχρι στιγμής. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία.

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 16 κλήσεις εκ των οποίων, 8 για κοπές δέντρων και 7 για αντλήσεις υδάτων σε Θεσσαλονίκη, Πιερία, Ημαθία.

Όπως έγινε γνωστό, χειριστής εκσκαφέα ακινητοποιήθηκε σε συσσωρευμένα νερά στα Βρασνά του Δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Thestival.gr Κακοκαίρια Genesis στη Θεσσαλονίκη

Προβλήματα από την κακοκαιρία Genesis σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Εντονότερα ήταν τα προβλήματα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 39 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κυρίως στη Δράμα, όπου αυτή την ώρα σημειώνεται ισχυρή βροχόπτωση. Ακόμη, πυροσβέστες επιχείρησαν για να απομακρύνουν κομμένα δέντρα σε 13 περιπτώσεις, σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη.

Τέλος, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 6 κλήσεις εκ των οποίων, 3 για κοπές δέντρων και 3 για αντλήσεις υδάτων σε Πτολεμαΐδα, Δεσκάτη και Σέρβια Κοζάνης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ