Ελλαδα

Φωτιά στη Βούλα: Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς - Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική

Ξεκινούν οι ρίψεις από εναέρια μέσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στη Βούλα: Βελτιωμένη η κατάσταση
Φωτιά στη Βούλα: Βελτιωμένη η κατάσταση © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Φωτιά στη Βούλα: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το μέτωπο της πυρκαγιάς. Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Ξεκινούν οι ρίψεις από εναέρια μέσα.

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Άνω Γλυφάδα, και επεκτάθηκε στην Άνω Βούλα και στη Βάρη, με την Πυροσβεστική να δίνει ολονύχτια μάχη με διάσπαρτες εστίες.

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι σε ύφεση και στο σημείο οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν με πυροσβέστες, οχήματα και πεζοπόρα τμήματα από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς και Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας.

Συνολικά επιχειρούν, 283 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 65 οχήματα, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», ομάδα Σ.μη.Ε.Α., 2 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα ως συντονιστικό.

Φωτιά στη Βούλα - Βάρη: Σε ύφεση οι φλόγες
Φωτιά στη Βούλα - Βάρη: Σε ύφεση οι φλόγες © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παράλληλα, συνδρομή παρέχουν η ΕΛ.ΑΣ. με 100 αστυνομικούς και 38 οχήματα, μεγάλος αριθμός εθελοντών πυροσβεστών και εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς και υδροφόρες της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε γενική επιφυλακή παραμένει το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αττικής και σε μερική επιφυλακή το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς και Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζημιές προκλήθηκαν σε 20 σπίτια, ενώ δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν και ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση η πυρκαγιά
Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση η πυρκαγιά © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Φωτιά στη Βούλα: Η νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά

«Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές 04/06/2022 στην Γλυφάδα Αττικής είναι σε ύφεση. Οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν με Πυροσβέστες, οχήματα και πεζοπόρα τμήματα από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς και Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας.

Συνολικά επιχειρούν, 283 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 65 οχήματα, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», ομάδα Σ.μη.Ε.Α., 2 Α/Φ και 2 Ε/Π εκ των οποίων το ένα (1) ως συντονιστικό.

Συνδρομή παρέχουν, η ΕΛ.ΑΣ. με 100 αστυνομικούς και 38 οχήματα, μεγάλος αριθμός εθελοντών πυροσβεστών και εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς και υδροφόρες της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε γενική επιφυλακή παραμένει το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αττικής και σε μερική επιφυλακή το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς και Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας».

Φωτιά στη Βούλα: Ξεκινούν οι ρίψεις από εναέρια μέσα
Φωτιά στη Βούλα: Ξεκινούν οι ρίψεις από εναέρια μέσα © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ