Ελλαδα

Θύμιος Μπουγάς- Εξαφάνιση: «Τον έχουν δει στον Πειραιά»

Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες που έχουν φτάσει στο Silver Alert

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο αγνοούμενος Θύμιος Μπουγάς - Φορά μάσκα και φέρει μηχανισμό στο λαιμό που του επιτρέπει να μιλά
Ο αγνοούμενος Θύμιος Μπουγάς © Youtube

Θύμιος Μπουγάς - Εξαφάνιση: Μαρτυρίες ότι ο άνδρας βρίσκεται στον Πειραιά - Ο διοικητής του Silver Alert ετοιμάζεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά έδωσε στη δημοσιότητα ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Θύμιος Μπουγάς βρίσκεται στον Πειραιά και στις γύρω περιοχές. 

«Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά, αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα» αναφέρει ο Γεράσιμος Κουρουκλής στο thebest.gr.

O Γεράσιμος Κουρουκλής αναφέρει ότι ο Θύμιος είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί: «Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια, αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο».

Θύμιος Μπουγάς - Εξαφάνιση: «Ετοιμάζουμε μήνυση στα άτομα που του έκαναν bullying»

Αναφερόμενος, ο πρόεδρος του Silver Alert, στα 11 άτομα που έκαναν bullying στον Θύμιο Μπουγά, τονίζει:  «Σε ό, τι αφορά στους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία και συμπληρώνουμε τον φάκελο γιατί θα υποβάλουμε δική μας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός. Αυτό το κάνουμε, προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης. Γιατί από τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι από αυτούς είναι τα λεγόμενα «καλών οικογενειών» και για να το προσδιορίσω περισσότερο, είναι πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής. Φρονώ ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τάση, δεδομένου ότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» και επειδή είναι και επαρχία, όλοι γνωριζόμαστε… Αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

 

Θύμιος Μπουγάς - Εξαφάνιση: «Θέλω να βρεθεί» δηλώνει 20χρονος που του πετούσε βεγγαλικά

Μετανιωμένος για τις πράξεις του και το bullying στον Θύμιο Μπούγα, που εξακολουθεί να αγνοείται, δηλώνει 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση με βεγγαλικά που δέχθηκε ο αγνοούμενος στο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο στον Πύργο. 

Ο 20χρονος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δήλωσε ότι επιθυμεί ο Θύμιος Μπουγάς να βρεθεί. «Είμαι χάλια. Μόνο την αλήθεια θα πω, όπως την είπα και στην αστυνομία. Έκανα μια τεράστια βλακεία, μία πλάκα χωρίς καμία δικαιολογία. Όπως και να έχει ήταν λάθος. Αυτό δεν αλλάζει και έχω μετανιώσει. Αυτό το παιδί εγώ δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα το πρόβλημά του. Δεν είχα ιδέα ότι πρόκειται για ΑΜΕΑ. Δεν θα τολμούσα ποτέ να πειράξω τέτοιο άνθρωπο γιατί ξέρω από την οικογένειά μου. Αλλά, …βλακεία, λάθος. Δεν το ξεκινήσαμε εμείς, χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι. Κάποια παιδιά από την παρέα ήρθαν και μας είπαν ότι πετάχτηκε μπροστά τους μ’ ένα λοστάρι και τους πήρε στο κυνήγι. Δεν ήξερα τι είχε γίνει, εγώ δεν ήμουν μπροστά, απλά ακολούθησα όταν κάποιοι είπαν ότι ξέρουν που μένει. Ήταν ανοησία, δε θέλω να το συζητήσω άλλο. Μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος.  Έχω αναστατώσει τη μητέρα μου, τους φίλους μου. Δεν είμαι αλήτης, ήταν μια άστοχη ενέργεια. Τα βεγγαλικά τα έριξα  σ’ ένα άδειο σπίτι, δεν έμενε εκεί. Ήταν ένα σημείο που τον είχαν δει παλιά να μπαίνει. Λυπάμαι να ξέρεις για όλα», ανέφερε στον ρεπόρτερ της εκπομπής που τον συνάντησε.

ΠΥΡΓΟΣ: «ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ