Ελλαδα

Θύμιος Μπουγάς: Ξεσπά η αδελφή του - Τι είπε για την εξαφάνισή του

«Δεν ντρέπομαι για τον αδελφό μου, τον θέλω στη ζωή μου…»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θύμιος από τον Πύργο παραμένει εξαφανισμένος
Ο Θύμιος από τον Πύργο παραμένει εξαφανισμένος © YouTube

Ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο παραμένει άφαντος. Το ξέσπασμα της αδελφής του για την εξαφάνισή του.

Για τον Θύμιο Μπουγά η αγωνία μετά την εξαφάνισή του από τον Πύργο ολοένα και αυξάνεται. Ο Θύμιος αγνοείται από τις 4 Μαΐου μετά το bullying που δέχθηκε από άτομα στον Πύργο.

Σε δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα η αδελφή του ξεσπά. Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» τον κάλεσε να γυρίσει κοντά της.

Παράλληλα περιέγραψε τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο Θύμιος Μπουγάς, επισημαίνοντας ότι μετά το ατύχημα ο ίδιος ντρεπόταν να βγει έξω και εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βοηθήσει. «Το πρόβλημά του ήταν πως ντρεπόταν να βγει έξω τη μέρα. Εγώ όμως δεν ντράπηκα για τον αδελφό μου, τον έπαιρνα με το ζόρι τη μέρα και βγαίναμε έξω. Ήμουν ευτυχισμένη επειδή ήταν στη ζωή. Αυτό» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να είναι ζωντανός και να έρθει κοντά μου. Η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για εκείνον. Τον θέλω στη ζωή μου».

Υπενθυμίζεται ότι για το bullying στον 39χρονο Θύμιο Μπουγά έχουν ταυτοποιηθεί 11 άτομα με βάση βίντεο από κάμερα που κατέγραψε τον εκφοβισμό.

Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ…

Θύμιος Μπουγάς: Το ξέσπασμα στης αδελφής του - Τα δύσκολα χρόνια μετά το ατύχημα

«Κάποια στιγμή ο αδελφός μου είχε έρθει στην Κρήτη. Και συζητήσαμε και τον ρώτησα πού μένει. Μου είπε πως τον έδιωξε η αδερφή μας, γιατί ήθελε να κάνει το λυόμενο εργαστήριο» ανέφερε για τον Θύμιο Μπουγά η αδελφή του.

Και συνέχισε: «Έμενε κάποιον καιρό στο σπίτι της αδελφής μας, αλλά επειδή υπήρχαν κάποια προβλήματα με τα παιδιά, γιατί όταν ο Θύμιος έβγαζε τη μάσκα, εκείνα φοβόντουσαν και αναγκάστηκε να τον βάλει σ' ένα λυόμενο. Τότε έπαιρνε κάποιο επίδομα 600 ευρώ από το κράτος. Τον είχα ρωτήσει εάν ήθελε κάποια βοήθεια, αλλά αρνήθηκε και με ρώτησε εάν χρειαζόμουν εγώ κάτι από εκείνον».

«Έκατσε δεκαπέντε μέρες μαζί μου στην Κρήτη μετά το ατύχημα. Του είχα προτείνει να μείνει μαζί μου, αλλά ήθελε να γυρίσει πίσω στον Πύργο γιατί εκεί είχε τη ζωή του, όπως έλεγε. Το πρόβλημά του ήταν πως ντρεπόταν να βγει έξω τη μέρα. Εγώ όμως δεν ντράπηκα για τον αδελφό μου, τον έπαιρνα με το ζόρι τη μέρα και βγαίναμε έξω. Ήμουν ευτυχισμένη επειδή ήταν στη ζωή. Αυτό! Εγώ θέλω να είναι ζωντανός και να έρθει κοντά μου. Η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για εκείνον. Τον θέλω στη ζωή μου» ανέφερε επίσης η αδελφή του Θύμιου.

«Ο Θύμιος πρέπει να πάει σε κάποιον γιατρό»

«Ο Θύμιος έχει ανάγκη από φροντίδα λόγω της κατάστασής του. Όσον αφορά τη σίτισή του, υπήρχε επίσης μία διαδικασία που έπρεπε να ακολουθεί. Μία φορά τον μήνα χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να αλλάζει το σωληνάκι με το οποίο τρέφεται. Πρέπει να πάει σε κάποιον γιατρό για να το αντικαταστήσει, αλλιώς μπορεί να πάθει μόλυνση» ξεκαθαρίζει η αδελφή του 39χρονου που εξαφανίστηκε στον Πύργο Ηλείας.

«Η μητέρα μας ζει και γνωρίζει. Είναι και αυτή στενοχωρημένη, όπως όλοι. Να βρεθεί, να είναι καλά και υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να τον βοηθήσει και τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για εκείνον. Δε ξέρω τι άλλο να πω. Αν με ακούει εύχομαι να έρθει κοντά μου. Ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα. Φοβάμαι για το αν είναι ζωντανός» εξομολογήθηκε ακόμη η αδελφή του Θύμιου.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert μετά την εξαφάνισή του από τον Πύργο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ