Ελλαδα

Fuel Pass: 200.000 αιτήσεις μέσα στην πρώτη ημέρα

Ποιοι υποβάλουν σήμερα αίτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρατήριο υγρών καυσίμων
Πρατήριο υγρών καυσίμων © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Πριν καν συμπληρωθούν οι πρώτες 24 ώρες λειτουργίας της εφαρμογής ξεπέρασαν μέσα στη νύχτα ήδη τις 200.000.

Ξεπέρασαν μέσα στην πρώτη ημέρα οι 200.000 αιτήσεις για την κάρτα Fuel Pass σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση πολλοί περισσότεροι από τους μισούς δικαιούχους του επιδόματος: δηλαδή όλοι όσοι έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 0 ή 1 ή 2 ή 3 ή 4 ή και 5.

Ακολούθως, αύριο ενδεχομένως να ολοκληρωθεί νωρίτερα τελικά ο α’ κύκλος αιτήσεων, δηλώνοντας συμμετοχή και όλοι όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 6,7,8 ή 9.

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι την Παρασκευή και πριν επιστρέψουν από τις διακοπές οι εκδρομείς του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, οι περισσότεροι από τα 3 εκατομμύρια δικαιούχους αυτοκινητιστές θα μπορέσουν να έχουν ζητήσει την κάρτα Fuel Pass, να την έχουν εκδώσει ή και να την έχουν εξαργυρώσει.

Να σημειωθεί πως με βάση την υπουργική απόφαση, το Σάββατο 30 Απριλίου θα τελείωναν οι αιτήσεις με βάση το καταληκτικό ψηφίο και αφού έκαναν όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 8 ή σε 9. Και ακολούθως, από 1η Μαΐου θα ξεκινούσε ο β΄γύρος για όλους όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν την αίτησή τους εγκαίρως, ασχέτως ΑΦΜ πλέον.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ