Ελλαδα

Απόστολος Λύτρας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Γιατί παραιτήθηκα από δικηγόρος της»

Τι είπε για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου
Ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου © EUROKINISSI | Facebook

Ο Απόστολος Λύτρας εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η αναφορα στον Μάνο Δασκαλάκη για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Απόστολος Λύτρας, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να μην είναι δικηγόρος της 33χρονης κατηγορουμένης για παιδοκτονία.

Η παραίτηση Λύτρα ήρθε μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με την κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα -κομβικό στοιχείο για να ακολουθήσει η σύλληψη Πισπιρίγκου.

Σε νέες του δηλώσεις ο Απόστολος Λύτρας εξήγησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχαν κοινές απόψεις όσον αφορά στους θανάτους των παιδιών τους στην Πάτρα.

«Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησα την υπόθεση» σημείωσε, γνωστοποιώντας ότι είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν πρόκειται να είναι ο συνήγορος υπεράσπισης σε περίπτωση που κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Απ. Λύτρας: Γιατί δεν ανέλαβα την 33χρονη

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο» - Η δήλωση Λύτρα

«Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν συλληφθεί. Την ενημέρωσα πως δεν θα συνεχίσω μαζί της» τόνισε στη νέα του δήλωση ο Απόστολος Λύτρας.

Και πρόσθεσε: «Της είπα πως από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης διαφοροποιείται και ξέρω πράγματα τόσο για εκείνον όσο και για εσένα, δεν είναι σωστό να αναλάβω την υπεράσπισή σου. Δεν ήταν δυνατόν από τη στιγμή που τους είχα και τους δύο, ξαφνικά να έχω μόνο τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί αντιμέτωπη στα δικαστήρια με τον Μάνο Δασκαλάκη».

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε και στα όσα ακούγονται για την κίνησή του να μην εκπροσωπήσει νομικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Ειδικότερα, εκφράζονται απόψεις ότι αποφάσισε να μην είναι δικηγόρος της, καθώς ανησύχησε για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

«Το ακούω και από συναδέλφους μου και πραγματικά μένω έκπληκτος. Ο λόγος που δεν συνέχισα με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτός που σας είπα. Προβλέπω ότι στα δικαστήρια ο ένας θα βρεθεί απέναντι στον άλλον» κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ