- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: «Όσοι μιλάμε, προσφέρουμε υπηρεσίες στον όποιο δράστη»
«Τα ευρήματα είναι σωστά στην πρώτη υπόθεση», είπε ο ιατροδικαστής
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι είπε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση.
Για την υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.
«Τα ευρήματα είναι σωστά στην πρώτη υπόθεση. Οι προανακριτικές Αρχές ξέρουν τι να κάνουν. Υπάρχει άνθρωπος που έχει δει τα δεδομένα στο μικροσκόπιο, ο κ. Αγαπητός, που δεν τον αμφισβητεί κανείς, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει δει 50.000 πνεύμονες και 50.000 καρδιές και μας έχει δώσει τα φώτα του, σε όλους τους ιατροδικαστές», είπε σχετικά και με όσα ακούγονται και λέγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα social media
«Εγώ με βάση ευρήματα από τα δύο παιδιά και εκτίμηση για το τρίτο, έχω δημιουργήσει ένα σενάριο. Κατά πόσον αυτό μπορεί να επαληθευτεί, μένει να το δούμε», σχολίασε σχετικά με τις αναφορές του για «ασφυκτικό θάνατο».
Ο κ. Λέων επισήμανε με νόημα, αναφερόμενος σε δηλώσεις άλλων ιατροδικαστών για το εν λόγω ζήτημα, πως «όλοι εμείς που μιλάμε και αμφισβητούμε, προσφέρουμε κακές υπηρεσίες στις προανακριτικές αρχές και καλές υπηρεσίες στον δράστη, εάν υπάρχει, έστω και κατά 1%. Έχουμε δώσει πολλές πληροφορίες, τόσες που δεν θα χρειαστεί ούτε τεχνικό πραγματογνώμονα».
«Το θέμα είναι να προστατεύσουμε την επιστήμη μας, να μας έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες», κατέληξε.
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην πόλη
Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας προκειμένου να πάρει καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές της περιοχής.
Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι καταθέσεις της ιατροδικαστή, Αγγελικής Τσιόλα, των συγγενών και τέλος των γονέων, Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.
Την ίδια ώρα, έντονος λόγος έχει γίνει για βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας. Οι πληροφορίες αναφέρουν χρονική απόκλιση αρκετής ώρας από τότε που ξεκινούσε το περιστατικό συγκριτικά με την ώρα που καταγραφόταν.
Ως προς το βίντεο της μητέρας με τη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ξεκινάει με το οξυγόνο να είναι περίπου στο 90 και να πέφτει σταδιακά. Το βίντεο διαρκεί περίπου 8 λεπτά. Από την έναρξη του βίντεο η μητέρα ζητάει την επέμβαση των γιατρών και δεν της απαντάει κανείς.
Ακολούθως, πατάει συνεχόμενα το κουμπί κλήσης των νοσοκόμων. Περίπου 1-2 λεπτά αργότερα έρχεται μία νοσηλεύτρια και αναφέρει πως οι γιατροί είναι σε ενημέρωση. Η μητέρα συνεχίζει να φωνάζει τους γιατρούς και να καταγράφει το περιστατικό ενώ έβαλε και τη μάσκα οξυγόνου στο παιδί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.