Ελλαδα

Ανδραβίδα - φόνος: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Πώς περιγράφει φίλος του 10χρονου τη στιγμή που εντόπισε νεκρά τα μέλη της οικογένειάς του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδραβίδα: Δολοφονήθηκαν τέσσερα μέλη οικογένειας - Δύο παιδιά, η μητέρα και ο πατέρας
Ανδραβίδα: Το σημείο της δολοφονίας των τεσσάρων ατόμων © EUROKINISSI

Ανδραβίδα - φόνος: Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος - Τα νέα στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία - Ποια πρόσωπα κλήθηκαν να καταθέσουν.

Στην Ανδραβίδα οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη του στυγερού φόνου με θύμα τον 32χρονο πατέρα, τη 37χρονη μητέρα και τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, δύο αγοράκια μόλις 1 και 2 έτους. Ο βασικός μάρτυρας στον οποίο έχουν καταλήξει οι αρχές παραμένει από την ημέρα της τετραπλής δολοφονίας άφαντος. Κατά πληροφορίες της ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον σπιτονοικοκύρη της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, οι αρχές εστιάζουν σε έναν 62χρονο, κάτοικο Ανδραβίδας και γνωστό άτομο στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με το 32χρονο, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Αξιοσημείωτο είναι ότι το σπίτι του εγκλήματος βρέθηκε χωρίς ρεύμα. 

ilialive.gr - Έγκλημα στην Ανδραβίδα - Ο δολοφόνος σκότωσε μάνα , πατέρα και δύο μικρά παιδιά

Ανδραβίδα - φόνος: Έρευνα στο σπίτι του βασικού υπόπτου 

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής  στην εφ. «Πατρίς» επισημαίνουν ότι «μας είχε ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο». Ακόμη, κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχουν καταγράψει κινήσεις του κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι φαίνεται να βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του 62χρονου, τα οποία και στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο σπίτι του εγκλήματος.

Ανδραβίδα - φόνος: Ποιοι κλήθηκαν για κατάθεση στις αρχές

Από την Ασφάλεια κλήθηκαν για καταθέσεις, η μητέρα του ιδιοκτήτη, η οποία έμενε στο επάνω όροφο, αλλά και ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου αγοριού που αντίκρισε την οικογένεια του νεκρή, ο οποίος έφθασε χθες στην περιοχή ερχόμενος από την Αθήνα, όπου και κατοικεί, προκειμένου να πάρει μαζί τον γιο του. 

Το 10χρονο αγόρι, παιδί από τον πρώτο γάμο της μητέρας της οικογένειας, ήταν εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες αντίκρισε νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του. Το παιδί φέρεται να έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά της Ανδραβίδας από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς. Το παιδί σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

Γείτονες μετέφεραν το μικρό αδελφάκι του, μόλις δύο ετών, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.

Αυτόπτης μάρτυρας

Ανδραβίδα - φόνος: Η στιγμή που ο 10χρονος αντίκρισε νεκρή την οικογένειά του

Φίλος του 10χρονου παιδιού που αντίκρισε νεκρή την οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, περιγράφει στην εφημερίδα «Πατρίς» τη στιγμή που το αγόρι συνειδητοποιεί ότι τα αδέλφια, η μητέρα και ο πατριός του έχουν δολοφονηθεί. 

«Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει γρήγορα - γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…», λέει ο φίλος του 10χρονου. 

Ανδραβίδα - φόνος: Ο δράστης προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα

Οι αρχές εξετάζουν ως σενάριο, ο δράστης να προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δείχνει το γεγονός ότι το πτώμα της 37χρονης μητέρας και του 32χρονου πατέρας βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού όπου διέμεναν με τα τρία παιδιά, δύο εκ των οποίων βρήκαν τραγικό θάνατο. Το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ, ενώ το νεκρό βρέφος βρέθηκε στην κούνια. 

Με πληροφορίες από patrisnews και ileialive

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ