Ελλαδα

Εισαγγελική έρευνα για τις αιχμές Κούγια κατά του Γιώργου Σαββίδη

Με αφορμή το καρφωμένο μαχαίρι σε τραπέζι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Άλκη: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια κατά του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ
Ο Αλέξης Κούγιας © thes.gr

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για έρευνα μετά τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας για την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

Ο Αλέξης Κούγιας μετέβη σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τους γονείς και τους φίλους του Άλκη, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου.

Κατά την άφιξή του έδειξε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης την επίμαχη ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο, η οποία έγινε μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

«Οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Οι γονείς μου έδωσαν εντολή να το κάνω, με την ελπίδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μου ζήτησαν να σας δημοσιοποιήσω αυτή τη φωτογραφία» είπε ο κύριος Κούγιας, που εκείνη την ώρα σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους, για να την καταγράψουν.

«Αυτή φωτογραφία παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει.» Η φωτογραφία που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Ως εκ τούτου, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου. Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί ποτέ αναρτήθηκε και από ποιον η επίμαχη φωτογραφία με το καρφωμένο μαχαίρι σε ξύλινη επιφάνεια που φέρεται ότι ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή παλαιότερο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Η έρευνα αναμένεται να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ