- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Οι φίλοι του Άλκη θα αναγνωρίσουν τους δράστες
Άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου
Δολοφονία Άλκη: Οι επιζήσαντες της επίθεσης θα κληθούν να αναγνωρίσουν τους δράστες.
Στις εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, αναφέρθηκε σήμερα Τρίτη ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίστηκε ο κύκλος απολογιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Κούγιας, οι επιζήσαντες της επίθεσης θα κληθούν να αναγνωρίσουν τους δράστες που επιτέθηκαν στην παρέα του Άλκη, διαδικασία που αναμένεται να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Παρασκευή.
Δολοφονία Άλκη: Άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου
Την ίδια ώρα ο δικηγόρος, καθόρισε ως κλειδί της υπόθεσης την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για όλους τους εμπλεκόμενους.
«Είμαι ευχαριστημένος από το έργο που γίνεται. Και από την ανακρίτρια και από την Αστυνομία», είπε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε ότι «η ανακρίτρια διέταξε την εξέταση DNA, για όλους τους εμπλεκόμενους, περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα και σε συνδυασμό με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από την οποία θα προκύψουν οι συνομιλίες πριν από το έγκλημα, θα μπορούν να πληροφορηθούν οι δικαστικές αρχές για τα ακριβή στοιχεία του εγκλήματος».
Δολοφονία Άλκη - Κούγιας: 13ος εμπλεκόμενος αναζητείται από τις αρχές
«Νομίζω αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», είπε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στον Ant1.
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Προθεσμία πήρε ο 12ος κατηγορούμενος
Υπενθυμίζεται ότι προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, πήρε από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/02) στην ΕΛ.ΑΣ.
Ο 22χρονος οδηγήθηκε, γύρω στις 11 το πρωί, στο γραφείο της εισαγγελέως και στη συνέχεια παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση.
Στο αυτοκίνητο του 22χρονου βρέθηκε ένας σουγιάς, σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία εναντίον του για παράνομη οπλοκατοχή, υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Ο σουγιάς κατασχέθηκε και απεστάλη για εργαστηριακή εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.