Ελλαδα

Δεμένα πλοία στα λιμάνια κρατά η κακοκαιρία «Κάρμελ» - 9 μποφόρ

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έως 9 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο, με την κακοκαιρία «Κάρμελ» να φέρνει απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Έως 9 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο, με την κακοκαιρία «Κάρμελ» να φέρνει απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, καθώς η κακοκαιρία «Κάρμελ» φέρνει ανέμους έως και 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου.

Το απαγορευτικό απόπλου που κρατά δεμένα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο τέθηκε σε ισχύ σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, καθώς η κακοκαιρία «Κάρμελ» έχει φέρει θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι άνεμοι στο Αιγαίο φθάνουν τα 8, και τοπικά τα 9 μποφόρ, προκαλώντας προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις των νησιών με την ηπειρωτική χώρα.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει για σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία προκειμένου να ενημερώνονται για τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» προκαλέσε προβλήματα στην Αττική, φέρνοντας μεταξύ άλλων και τα πρώτα χιόνια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Το κρύο είναι τσουχτερό, επικρατεί παγετός και το χειμωνιάτικο σκηνικό αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο Κυριακή 19/12, σύμφωνα με τη νέα πρόγνωση.

Χιονόπτωση στα βόρεια της  Αττικής-τσουχτερό κρύο | 18/12/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ