- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Την τελευταία της πνοή άφησε η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά, καθώς έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό.
Έφυγε από τη ζωή, τελικά, η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά, καθώς έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό.
Η 75χρονη παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία της αφότου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 2 Δεκεμβρίου, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη με τη ζωή, σύμφωνα με το agriniopress.gr.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ανεμβολίαστη με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, όπως άλλωστε και ο Μητροπολίτης (με τον οποίο διέμεναν μαζί), ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Τέλος, να θυμίσουμε πως η 75χρονη είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, καθώς η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει να λειτουργεί από το καλοκαίρι ως ΜΕΘ κορωνοϊού, ενώ η διακομιδή της σε άλλο νοσοκομείο κρίθηκε αδύνατη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο DAIS, το HeartMath 3.0 φέρνει στο επίκεντρο την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτορρύθμιση, την εργασιακή ευεξία και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση
Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει η κακοκαιρία και από πότε
Το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νέο «καρφί» του σκιτσογράφου
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανάρτησή της στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Μeteo
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.