Ελλαδα

Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης ήταν τελικά ανεμβολίαστος;

«Φοβόταν λόγω υποκείμενων νοσημάτων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84η ΔΕΘ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
84η ΔΕΘ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)

Ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ήταν ανεμβολίαστος λόγω φόβου όπως αποκάλυψε ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης.

Μετά από σχεδόν 75 ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης πήρε σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Σε ανακοίνωση του το νοσοκομείο Ευαγγελισμός αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική. Εισήχθη στις 25 Σεπτεμβρίου με κορωνοϊό και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του. Είχε αποσωληνωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά και χρειάστηκε να διασωληνωθεί πάλι. Πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Σημειώνεται ότι έχει υποκείμενο νόσημα.

Η είδηση της εισαγωγής του στη ΜΕΘ με κορονοϊό προκάλεσε συγκίνηση και η πληροφορία ότι ήταν ανεμβολιάστος δημιούργησε πολλά ερωτηματικά καθώς ο ίδιος τασσόταν υπέρ των εμβολιασμών. 

«Ποτέ δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, είχε φόβο λόγω των υποκείμενων νοσημάτων που είχε και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί», εξήγησε ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης. «Αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Και συνέχισε λέγοντας : «Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου και πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Προτρέπω όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει αλλά για να μην πεθάνει».

Σύμφωνα τον ίδιο είναι καλά ωστόσο έχει καταπονηθεί πολύ, αλλά νοητικά είναι καλά.

«Το βιώσαμε δύσκολα, βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι γιατί έχουμε ένα γολγοθά μπροστά. Ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι και θα επικοινωνήσει με όλους εν ευθέτω χρόνω», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ