Πολιτικη & Οικονομια

Γιος Βασίλη Λεβέντη: Μας είπε ότι πήγε να «φύγει» δύο φορές

«Αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος να μην εμβολιαστεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Λεβέντης
Βασίλης Λεβέντης © EUROKINNISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γιος Βασίλη Λεβέντη: Μας είπε ότι πήγε να «φύγει» δύο φορές - Εξιτήριο μετά από 75 ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ζωή του Βασίλη Λεβέντη λόγω κορωνοϊού αλλά και τον μεγάλο αγώνα που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα για την αποκατάστασή του, περιέγραψε ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «κινδύνευσε πάρα πολύ» στις 75 ημέρες που έμεινε στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν διασωληνωμένος μέσα στη ΜΕΘ έπαθε έμφραγμα και περίπου 3 ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που επιβάρυναν πολύ την κατάστασή του.

Ο ίδιος ο κ. Λεβέντης λέει στους δικούς του ανθρώπους ότι δυο φορές πήγε «να φύγει» αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η μάχη όμως για τον κ. Λεβέντη δεν τελείωσε ακόμα, καθώς όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί η αποκατάστασή του. «Έχει θέληση, πρέπει να ακολουθήσει και το σώμα», είπε και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή ο πατέρας του στέκεται πάρα πολύ δύσκολα στα πόδια του υποβασταζόμενος και κάνει δειλά –δειλά κάποια βήματα.

«Ανησυχούσα μην χτυπήσει το τηλέφωνο σε κάποια περίεργη ώρα και τι μπορεί να ακούσω», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης και ευχαρίστησε τους εντατικολόγους, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» λέγοντας πως χωρίς αυτούς, ο πατέρας του δεν θα ήταν σπίτι.

Μάριος Γεωργιάδης: Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε όλη αυτή την ταλαιπωρία

«Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα περνούσε όλη αυτή την ταλαιπωρία», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι η μητέρα του που τον φρόντιζε για 10 ημέρες ενώ νοσούσε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δεν κόλλησε.

Ο λόγος που δεν είχε εμβολιαστεί ο κ. Λεβέντης ήταν ότι είχε φοβίες λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του, κάτι που «αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ