Ελλαδα

Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης 2021

Στέλνουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης 2021 από το wincancer.gr
Pixabay

To 2ο Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων είναι μια πρωτοβουλία του wincancer.gr.

To 2ο Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων είναι γεγονός και ξέρουμε πως το περιμένατε. Μια ευχή, μια κουβέντα συμπαράστασης, μια θετική σκέψη μετατρέπονται σε ισχυρό εφόδιο στη μάχη που δίνουν αυτοί οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους.

Το wincancer.gr, οι εθελοντές του και όλοι εσείς καταφέραμε, παρά τα εμπόδια της σοκαριστικής και πρωτοφανούς νέας πραγματικότητας που διαβιούμε, να «σπάσουμε»  την απαγόρευση του επισκεπτηρίου, που έχει αναγκαστικά εφαρμοστεί, για τους ασθενείς στα ογκολογικά νοσοκομεία και τμήματα της χώρας, δημιουργώντας  για πέμπτη φορά το δικό μας «επισκεπτήριο αγάπης».

Δυστυχώς και φέτος, δεδομένων των συνθηκών, δεν μπορούμε να βρεθούμε δίπλα στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων,  διαβάζοντας ή μοιράζοντάς τους βιβλία. Ωστόσο, η στήριξή μας μένει ακλόνητη, οπότε η αγάπη μας θα τους αγκαλιάσει με άλλον τρόπο! Η αγάπη είναι σαν το ποτάμι, όταν της βάλεις φράγματα, θα βρει άλλους διαύλους να φτάσει στον προορισμό της - έχει αποδειχτεί άπειρες φορές.

Επομένως, βρείτε ή φτιάξτε μια κάρτα, γράψτε ένα αισιόδοξο μήνυμα και στείλτε τις ευχές σας στο WinCancer (Ικτίνου 60, ΤΚ 18450, Νίκαια Αττικής). Οι άνθρωποί του θα αναλάβουν να τις παραδώσουν με ασφάλεια. Η αποστολή στην ομάδα του WinCancer πρέπει να γίνει με απλό γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ. ΟΧΙ με courier, ΟΧΙ συστημένα.

Η μάχη κατά του καρκίνου είναι δύσκολη και σκληρή, για αυτό και κανένας δεν πρέπει να νιώθει μόνος του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ