Λαμία: Αρνήτρια έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο με σταυρό στο χέρι
Πρόκειται για νοσηλεύτρια που βρίσκεται σε αναστολή
Αρνήτρια σε κλινική Covid στη Λαμία έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους με σταυρό στο χέρι.
Μία 52χρονη γυναίκα, που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, χθες το βράδυ της Κυριακής, καθώς παρενοχλούσε τους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamianow.gr, η 52χρονη ασθενής με κορωνοϊό, είναι νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Λαμίας και βρίσκεται σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της, ενώ παράλληλα νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Όμως χθες το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε καθώς η γυναίκα βγήκε γυμνή στο διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας αλλά και στους ασθενείς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι του νοσοκομείου μη μπορώντας να την περιορίσουν κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν την γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε φρενήρη κατάσταση.
Λαμία - Κορωνοϊός: Αρνείται να της χορηγηθεί αγωγή
Σημειώνεται ότι, τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της ο οποίος νόσησε επίσης από κορωνοϊό νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν Λαμίας, με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διασωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα. Οι αντιστάσεις της γυναίκας ήταν έντονες και τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής ξέφυγαν.
Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική.
Το συμβάν έληξε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.