Ελλαδα

Kolonos hooligans: Στη φυλακή οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες

Για τη Δευτέρα έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ο τέταρτος συλληφθείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολωνός: Στη φυλακή οι τρεις ανήλικοι για τις ένοπλες επιθέσεις
Kolonos hooligans

Kolonos hooligans: Στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις συλληφθέντες της συμμορίας ανηλίκων.

Tον δρόμο για τις φυλακές πήραν, αμέσως μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια ανηλίκων, οι τρεις ανήλικοι, που φέρονται ως μέλη συμμορίας που εξαπέλυε ένοπλες επιθέσεις σε βάρος άλλων ανηλίκων στις γειτονιές του Κολωνού και άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους φέρονται να έλαβαν μέρος στην επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 16χρονου μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σύσταση συμμορία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Για τη Δευτέρα έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ο τέταρτος συλληφθείς, ένας 15χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 16χρονο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ.

Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Η διαδικασία της ανάκρισης κράτησε μιάμιση ώρα, η διάσκεψη κράτησε περίπου τέσσερις ώρες. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξε έντονος προβληματισμός σε σχέση με την δικονομική τύχη των κατηγορούμενων που απολογήθηκαν σήμερα.

»Δεν μέμφομαι τη δικαιοσύνη για την απόφαση της, εύχομαι η απόφαση που ελήφθη να είναι για καλό των παιδιών. Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στο περιστατικό, δεν θέλω να μπω μέσα σε λεπτομέρειες, φαίνεται από την αστυνομία ότι το άτομο που κρατάει το μαχαίρι είναι κάτω των 15 ετών, οπότε δεν μπορεί να προφυλακιστεί βάση του Ποινικού Κώδικα».

Συμμορία ανηλίκων: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις ανήλικοι

Kolonos hooligans: Σοκάρουν οι διάλογοι των ανηλίκων

Στη δημοσιότητα ήρθαν συνομιλίες της συμμορίας ανηλίκων που δρούσε κυρίως στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού προβαίνοντας σε εγκληματικές ενέργειες μεταξύ αυτών το μαχαίρωμα ενός 16χρονου μαθητή. 

Η ΕΡΤ αποκαλύπτει τους διαλόγους μεταξύ των μελών της συμμορίας, πριν από την αιματηρή επίθεση.

  • Ακούτε
  • Ετοιμαστείτε ξεκινάει πόλεμος.
  • Θα τους γ….ω
  • Θα τους γαμ….ε
  • Εγώ να δεις τι θα τους κάνω μόλις τους πιάσω
  • Πες ονόματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ