Ελλαδα

Κατερίνη: Κρίσιμα 24ωρα για κοριτσάκι που παρασύρθηκε από φορτηγό

Έξω από παιδική χαρά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο νοσοκομείο στην Κατερίνη νοσηλεύεται το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από φορτηγό έξω από παιδική χαρά (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Στο νοσοκομείο στην Κατερίνη νοσηλεύεται το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από φορτηγό έξω από παιδική χαρά (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το κοριτσάκι στην Κατερίνη που παρασύρθηκε από φορτηγό έξω από παιδική χαρά, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το κοριτσάκι στην Κατερίνη που παρασύρθηκε από φορτηγό έξω από παιδική χαρά. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο στην Κατερίνη τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι.

Το παιδάκι ήταν μαζί με τους γονείς του στην παιδική χαρά. Λίγο πριν από τις 16.00 το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής τους, βγήκε έξω στον δρόμο και παρασύρθηκε από το φορτηγό.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχει παρουσιάσει μικρά σημάδια βελτίωσης.

Ο 58χρονος οδηγός του φορτηγού στην Κατερίνη που παρέσυρε το παιδάκι, συνελήφθη από αστυνομικούς στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται  δίχρονο κοριτσάκι από την Κατερίνη | 26/10/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ