- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μόσιαλος: Να θεσπίσει η πολιτεία πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»
Για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου
Ο Ηλίας Μόσιαλος προτείνει να θεσπίσει η πολιτεία το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.
Την πρόταση να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα για τον καρκίνο, με την ονομασία «Φώφη Γεννηματά» κάνει ο Ηλίας Μόσιαλος.
Στην ανάρτησή του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο κ. Μόσιαλος εξηγεί ότι η πολιτεία θα θεσπίσει αυτό το πρόγραμμα για τον καρκίνο, με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.
Το μήνυμα του Ηλία Μόσιαλου για τη Φώφη Γεννηματά
«Η δημόσια ζωή της χώρας είναι πολύ φτωχότερη από σήμερα. Δεν αναφέρομαι στην πολιτική μόνο, γιατί η Φώφη Γεννηματά δίδαξε ευρύτερα τι σημαίνει να είσαι όχι μόνο σημαντική πολιτικός αλλά και αξιοπρεπής και γενναία γυναίκα. Ως το τέλος.
» Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει "Φώφη Γεννηματά"».
Ο πολιτικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε μεταξύ άλλων: «Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τη Φώφη Γεννηματά».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.