Ελλαδα

Τροχαίο στην Παραλιακή: Μποτιλιάρισμα προς Γλυφάδα (βίντεο)

Φορτηγό εξετράπη της πορείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Μεγάλη κίνηση στην Παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, καθώς σημειώθηκε τροχαίο με φορτηγό
Μποτιλιάρισμα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Μεγάλη κίνηση στην Παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, καθώς σημειώθηκε τροχαίο με φορτηγό © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κυκλοφοριακό χάος στην Παραλιακή, μετά από τροχαίο, με το μποτιλιάρισμα να είναι μεγάλο και την κίνηση να δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στην Παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, καθώς σημειώθηκε τροχαίο σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, το πρωί. Υπάρχει μποτιλιάρισμα, με τα οχήματα να σχηματίζουν μεγάλες ουρές.

Το τροχαίο στην Παραλιακή σημειώθηκε στο ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Φορτηγό εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατέληξε κοντά σε γραμμές του τραμ, παρασέρνοντας μια κολόνα.

Η κίνηση στο σημείο είναι μεγάλη, με τους οδηγούς να καλούνται να οπλιστούν με υπομονή. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Δείτε τον χάρτη της Google με την κίνηση τώρα στην Παραλιακή. 

Στο «κόκκινο» η Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα μετά από τροχαίο με φορτηγό στο Παλαιό Φάληρο

Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή από φορτηγό που προσέκρουσε σε κολώνα | ΕΡΤ 07/10/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ