Ελλαδα

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2021 - Τι ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης

Κανονικά οι εορτασμοί και για τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρματα μάχης στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Κανονικά η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης, υπουργός Εσωτερικών
Άρματα μάχης στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Κανονικά η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης, υπουργός Εσωτερικών © EUROKINISSI/MOTIONTEAM-ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Με εμβολιασμένους και μη, η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης.

Η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει κανονικά, ξεκαθάρισε ο Μάκης Βορίδης, την ώρα που ειδικοί δεν σταματούν να εκφράζουν την ανησυχία τους για τη μεγάλη διασπορά κορωνοϊού στη Βόρεια Ελλάδα. «Δεν πρέπει να γίνουν παρελάσεις τον Οκτώβριο», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση από τη Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά.

Μιλώντας σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, το πρωί, στην ΕΡΤ, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι οι φετινές παρελάσεις για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» θα πραγματοποιηθούν κανονικά και με τη συμμετοχή όλων και όχι μόνο των εμβολιασμένων για τον κορωνοϊό.

Παράλληλα, ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε και στους εορτασμούς για τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ότι θα γίνουν επίσης κανονικά. Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις στις παρελάσεις, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

Μάκης Βορίδης: «Με μάσκα στη στρατιωτική παρέλαση»

«Η στρατιωτική παρέλαση θα γίνει με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών. Και πρόσθεσε: «Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς. Δεν είναι δυνατόν να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε».

Υπενθυμίζεται ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε μίνι lockdown, με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά στη 01.00. Τα νοσοκομεία του νομού δέχονται μεγάλη πίεση, καθώς συνεχίζονται οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό από περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα.

Μ. Βορίδης στην ΕΡΤ: Παρελάσεις με μάσκες και τήρηση μέτρων την 28η Οκτωβρίου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ