- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τι δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Για ένα ειδεχθές έγκλημα έκανε λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04.2021), κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως «πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στη Δικαιοσύνη».
Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.
Αναλυτικά η δήλωση του στους δημοσιογράφους:
Η δολοφονία αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Πριν από λίγο ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Με ρητή του εντολή θα επισπευθούν οι έρευνες. Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η ελληνική πολιτεία, η ελληνική Δημοκρατία, αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στην προστασία των δικαιωμάτων. Πολύ γρήγορα, λοιπόν, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.
«Καθαρό» όπλο έδειξε η βαλλιστική εξέταση
«Καθαρό» είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ όπως δείχνουν οι βαλλιστικές εξετάσεις.
Αυτό σημαίνει πως το όπλο αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί άλλη φορά σε εγκληματική ενέργεια. Οι αρχές πάντως θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη εξέταση ώστε να επιβεβαιώσουν πως το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλο χτύπημα.
Η αστυνομία έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν τον εκτελεστή ο οποίος φορούσε χειρουργική μάσκα και δολοφόνησε τον Γιώργο Καραϊβάζ με 13 σφαίρες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας δεν φορούσε κρανος παρά μόνο μια χειρουργική μάσκα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.