- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Citylink ντύνεται με τα χρώματα της γαλανόλευκης (βίντεο)
Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Με λευκό και μπλε φως το Citylink, το ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Το Citylink, το πιο κοσμικό σημείο συνάντησης στην καρδιά του Αθηναϊκού Κέντρου,
ντύνεται με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.
Η πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου της πρωτεύουσας, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, λούζεται με λευκό και γαλάζιο φως, αποτίνοντας φόρο τιμής στην επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Η φαντασμαγορική φωταγώγηση του κτιρίου πλαισιώνεται με την προβολή της ελληνικής σημαίας, που περήφανα κυματίζει στην όψη του Citylink από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου. Μέσα από αυτήν τη συμβολική κίνηση συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών εμβληματικών κτιρίων σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Όπερα του Σίδνεϊ, το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο και η Βουλή της Ρουμανίας, που γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων.
Ο φωτισμός του Citylink στις «εθνικές αποχρώσεις», παρά την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται να δώσει μια νότα κανονικότητας στους εορτασμούς της ιδιαίτερα σημαντικής και ιστορικής αυτής ημέρας.
Γεώργιος Κορμάς: «To Citylink φοράει τα χρώματα της Ελλάδας»
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Picar, διαχειρίστριας εταιρείας του Citylink, Γεώργιος Κορμάς δήλωσε:
«Το Citylink φοράει τα χρώματα της Ελλάδας και γιορτάζει μαζί με κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που έρχεται να μας υπενθυμίσει την αξία της ενότητας και της ομοψυχίας, με την καρδιά να "κοιτά" το παρελθόν, αλλά το βλέμμα να είναι στραμμένο προς το μέλλον.
» Ένα μέλλον που θα πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους για τους ιστορικούς πατριωτικούς αγώνες του έθνους μας για την ελευθερία και την παλιγγενεσία, αλλά και τον αγώνα που δίνουμε σήμερα, όλοι μαζί, για την υγεία την δική μας και των συνανθρώπων μας.
» Ας είναι αυτή η επέτειος η αρχή μιας νέας σελίδας για μια σύγχρονη και ευημερούσα Ελλάδα! Ζήτω το 1821, η απαρχή του νέου έθνους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.