- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
58 νέα κρούσματα κορωνοϊού - Τα 28 σε πύλες εισόδου | 14.7.2020
Όλα τα νεότερα με τον Covid-19 στην Ελλάδα - Η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 εντοπίστηκαν 58 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 28 σε πύλες εισόδου της χώρας.
Επιβεβαιώθηκαν σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 58 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Από αυτά, τα 28 επιβεβαιώθηκαν σε πύλες εισόδου της χώρας. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, στην Εντατική νοσοκομείων ανά την ελληνική επικράτεια νοσηλεύονται 13 ασθενείς με κορωνοϊό. Συνολικά, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 3.883. Από αυτά το 54,7% είναι άνδρες. Συνολικά, 122 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο 24ωρο δεν υπάρχει κανένας καταγεγραμμένος θάνατος ασθενούς με κορωνοϊό. Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα παραμένουν στους 193.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα 58 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020:
«Σήμερα ανακοινώνουμε 58 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.883, εκ των οποίων το 54,7% άνδρες αφορά άνδρες.
1042 (26,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2019 (52,0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
» 13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 3 (23,1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76,9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 122 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
«Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 193 θανάτους συνολικά στη χώρα. 62 (32.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα 58 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα (14.7.2020).
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις επόμενες μέρες
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποστέλλονται επίσης δύο Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας - Η δήλωση Δένδια
Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Υπήρξε μέλος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» και συνιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.