Νεκρή 29 χρονη μητέρα στο θάλαμο νοσοκομείου που ήταν το παδί της
Οι γιατροι ειδοποιήθηκαν από το έντονο κλάμα του παιδιού της
Μία 29χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή σε θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας - Συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.
Νεκρή σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, εντοπίστηκε τα ξημερώματα, 29χρονη γυναίκα που συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε από άλλους συνοδούς ασθενών όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.
Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψή της. Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Χριστόφορος Τσαλικίδης, "αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση", το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εντατικοί έλεγχοι για τον παράνομο τζόγο των εορτών – συλλήψεις, κατασχέσεις εξοπλισμού και βαριές ποινές
Ο καιρός στην αλλαγή του χρόνου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το κάλεσμα της Επιτροπής των μπλόκων
Είχε μήκος 100 μέτρων, βάρος 10 τόνων ενώ κόπηκαν 80.000 κομμάτια
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά οι χρονοαποστάσεις - δρομολόγια
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Αναλυτικά το ωράριο για όλα τα σούπερ μάρκετ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.