- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
81 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας τη Μεγάλη Πέμπτη
Πραγματοποιήθηκαν δέκα συλλήψεις για άνοιγμα καταστημάτων
Σε 81 ανήλθαν οι παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας και σε 1.738 για άσκοπες μετακινήσεις, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα για λειτουργία καταστημάτων τη Μεγάλη Πέμπτη σε όλη την Ελλάδα
Στη βεβαίωση 81 παραβάσεων για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, χθες, Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα.
Ειδικότερα, οι παραβάσεις σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις εξής περιοχές: 36 στην Αττική, 19 στην Κεντρική Μακεδονία, 12 στη Θεσσαλονίκη, 5 στην Δυτική Μακεδονία, 4 στην Δυτική Ελλάδα, 4 στη Θεσσαλία και 1 στην Ήπειρο. Για τις συγκεκριμένες παραβάσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 56 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 535 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα, ενώ σε 309 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.
Παράλληλα, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.738 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, στις εξής περιοχές ως ακολούθως: 709 στην Αττική, 203 στη Θεσσαλονίκη, 120 στην Κεντρική Μακεδονία, 119 στη Δυτική Ελλάδα, 115 στην Κρήτη, 71 στην Πελοπόννησο, 69 στη Στερεά Ελλάδα, 67 στο Βόρειο Αιγαίο, 66 στο Νότιο Αιγαίο, 62 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 57 στα Ιόνια Νησιά, 55 στη Θεσσαλία, 20 στην Ήπειρο και 5 στη Δυτική Μακεδονία.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 43.730 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.
Επίσης, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λ.π), παρά την σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις και συνελήφθησαν 10 άτομα. Από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 457 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 436 άτομα.
Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.