- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Ακόμα 2.247 παραβάσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας
Εννέα συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων
Στις 17.358 έφτασαν οι παραβάσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη την χώρα, με 2.247 μόλις σε ένα 24ωρο.
Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι παραβάσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, στις οποίες μόλις χθες, Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, προστέθηκαν ακόμα 2.247. Μάλιστα, η ΕΛΑΣ προχώρησε και σε εννέα συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Ειδικότερα, οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, για τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές: Στην Αττική 966, στη Θεσσαλονίκη 272, στη Δυτική Ελλάδα 166, στα Ιόνια Νησιά 154, στην Κρήτη 120, στην Κεντρική Μακεδονία 97, στην Πελοπόννησο 92, στη Στερεά Ελλάδα 90, στη Θεσσαλία 75, στην Ήπειρο 60, στο Νότιο Αιγαίο 60, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 53, στο Βόρειο Αιγαίο 28 και στη Δυτική Μακεδονία 14.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 17.358 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.
Παράλληλα, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν χθες 10 παραβάσεις και συνελήφθησαν εννέα άτομα, εκ των οποίων τα έξι στη Θεσσαλονίκη και τα τρία στην Αττική.
Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά, σε όλη την Ελλάδα, 330 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 337 άτομα.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Πού θα πραγματοποιηθεί - Ποιοι δεν θα παραβρεθούν
Οι περιοχές με έντονη κεραυνική δραστηριότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.