- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Επείγουσα έκκληση των κατοίκων Εξαρχείων: Προστατέψτε μας από τη βία και τα χημικά
Έστειλαν επιστολή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Κάτοικοι και οι επαγγελματίες των Εξαρχείων υπογράφουν την επιστολή που έστειλαν προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με την οποία ζητούν να προφυλάξει την περιοχή σήμερα, λόγω της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Στην επιστολή τους ζητούν να τους προστατεύσει η αστυνομία από κάθε είδους βίαιες δράσεις, καταστροφές και βανδαλισμούς, ενώ καλούν την υπουργό να αποφύγει τη χρήση χημικών.
Η επιστολή τους
Προς Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ
Εν όψει της αυριανής επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την προφύλαξη της περιοχής των Εξαρχείων και των κατοίκων της από κάθε είδους βίαιες δράσεις, καταστροφές και βανδαλισμούς.
Σας καλούμε επίσης να αποφύγετε τη χρήση χημικών που σε συνδυασμό με εμπρησμούς προκαλούν τοξικές αναθυμιάσεις.
Επισημαίνουμε ότι στη περιοχή μας κατοικούν χιλιάδες φιλήσυχες οικογένειες, παιδάκια και ηλικιωμένοι.
Σύλλογος Κατοίκων και Επαγγελματιών «ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο πλευρό τους το μπλόκο της Νίκαιας
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το «όχι» στην κυβέρνηση
Οι πρώτες πληροφορίες
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Πού βρίσκονται σήμερα οι μετροπόντικες
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Είναι η ημέρα που ξεκινά και επίσημα ο χειμώνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.