Life in Athens

Podcast Μετακινήσου αλλιώς - Μάνος Χαραλαμπάκης | Το μετρό και η μετακίνηση στην πόλη

Προτάσεις, ιδέες και νέα από τον Μάνο Χαραλαμπάκη και το Podcast «Μετακινήσου αλλιώς» για να μετακινηθούμε διαφορετικά στην πόλη. Επ. 2: «Μπορούν οι νέοι σταθμοί, οι επεκτάσεις και οι νέες γραμμές του ΜΕΤΡΟ να μας κάνουν να αλλάξουμε συνήθειες και τρόπο μετακίνησης στην πόλη»

Μάνος Χαραλαμπάκης
Μάνος Χαραλαμπάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τη χορηγία της Kineo


Μετακινήσου αλλιώς, με ποδήλατο, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πεζή, και κάνε την Αθήνα μια πόλη φιλική. Μετακινούμαστε αλλιώς, οφελούμε το περιβάλλον, τον εαυτό μας, τους άλλους και... την τσέπη μας.

Στο 2 επεισόδιο του podcast της Αthens Voice «Μετακινήσου αλλιώς» ο Μάνος Χαραλαμπάκης συζητάει με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Παπαντωνίου για το αν «Μπορούν οι νέοι σταθμοί, οι επεκτάσεις και οι νέες γραμμές του ΜΕΤΡΟ να μας κάνουν να αλλάξουμε συνήθειες και τρόπο μετακίνησης στην πόλη».

Πώς θα αλλάξει ο τρόπος μετακίνησης χιλιάδων πολιτών σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Κυψέλη, τα Εξάρχεια, του Ζωγράφου, τι άλλο πρέπει να κάνει η Πολιτεία για να ενθαρρύνει τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση αυτοκινήτου και γιατί πρέπει να επικεντρωθεί στις μεγάλες αλλαγές πόλεων του εξωτερικού.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δες τα όλα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ