TV & Media

Σέρρες: Αλλάζουμε, λοιπόν – Η ομοφυλοφιλική σκηνή που γκρέμισε τις προκαταλήψεις

Πριν από μερικά χρόνια ένα τέτοιο φιλί ανάμεσα σε δύο άντρες έβαλε σε περιπέτειες ένα κανάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σέρρες: Στιγμιότυπο απο την ομοφυλοφιλική σκηνή
Σέρρες: Αλλάζουμε, λοιπόν – Η ομοφυλοφιλική σκηνή που γκρέμισε τις προκαταλήψεις © X

Οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη και η αληθινή ορατότητα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Σέρρες, μία ομοφυλοφιλική σκηνή κατάφερε να γκρεμίσει τις προκαταλήψεις και να γνωρίσει αποθέωση στο Χ. 

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της σειράς Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (21.10), οι τηλεθεατές είδαν τον Άγγελο να πηγαίνει στο μαγαζί του Οδυσσέα και να του εξομολογείται τον έρωτά του. Οι ήρωες της σειράς αποφάσισαν να αφεθούν και να ζήσουν το πάθος, χαρίζοντας μία ερωτική σκηνή. 

Η ερμηνεία του Γιώργου Ζυγούρη και του Αλέξανδρου Πιεχόβιακ γνώρισε αποθέωση στο Χ, με τους χρήστες να σχολιάζουν τη χημεία των δύο ηθοποιών, αλλά και την απόφαση του Γιώργου Καπουτζίδη να παρουσιάσει την ομοφυλοφιλική σκηνή στον 2ο κύκλο της σειράς, τη στιγμή που στο παρελθόν ένα φιλί μεταξύ δύο ανδρών είχε βάλει σε περιπέτειες τηλεοπτικό σταθμό. 

Σέρρες: Η ερωτική εξομολόγηση του Άγγελου στον Οδυσσέα 

Τι έγραψαν οι χρήστες του Χ για την ομοφυλοφιλική σκηνή στις «Σέρρες»

Το φιλί μεταξύ δύο ανδρών το 2003 που έβαλε σε περιπέτειες το Mega

To 2003 στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» του Mega, προβλήθηκε το πρώτο φιλί μεταξύ δύο ανδρών στην ελληνική τηλεόραση. Το ΕΣΡ είχε επιβάλλει πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στη σειρά, το οποίο ακυρώθηκε τρία χρόνια αργότερα από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Διαβάστε επίσης → Ίντερσεξ στις Σέρρες: Η θεία Σταματίνα είναι το «Ι» στο ΛΟΑΤΚΙ - Αποθέωση στο Χ για τον Γιώργο Καπουτζίδη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY