- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιούλικα Σκαφίδα: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και η απάντηση για τα περί μονογονεϊκής οικογένειας
Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, για τη γέννηση του γιου της και διευκρίνισε ότι δεν μεγαλώνει μόνη το παιδί της, απαντώντας στο πώς ξεκίνησε η παρανόηση ότι πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια.
«Είναι μια γλυκιά ευθύνη αλλά είναι και πολύ κουραστικό το σπορ της μητρότητας» είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά και πρόσθεσε: «Άλλαξε πολύ η ζωή μου και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί. Είναι μια πολύ γλυκιά ευθύνη είναι και πολύ κουραστικό το σποτ της μητρότητας. Έμεινα 9 μήνες στο σπίτι. Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι δουλεύω, γιατί έχω τη μητέρα μου και βοήθεια, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο».
Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια
Στη συνέχεια, η Γιούλικα Σκαφιδά ανέφερε ότι δεν είναι μονογονέας. «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήγα σε μια εκπομπή και πριν μου μιλήσουν για το οτιδήποτε, άρχισαν να μου λένε για τη σημασία και τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους. Βγαίνουμε στον αέρα, ήταν ζωντανή η εκπομπή, δεν μπορούσα να το πω εκείνη την ώρα.
Δεν είναι ωραίο, είναι άδικο, δεν είμαι μόνη μου, οπότε θέλησα να το τακτοποιήσω. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.