- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίας Μανθόπουλος: Ο 18χρονος γιος του υπέγραψε στον ΠΑΟΚ - Η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του
Ο Χρήστος Μανθόπουλος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο
Αίας Μανθόπουλος: Ο 18χρονος γιος του, Χρήστος, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ
Ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Ο 18χρονος γιος του, Χρήστος Μανθόπουλος, αφιέρωσε στον πατέρα του την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ.
Ο γιος του Αίαντα Μανθόπουλου αφιέρωσε την επαγγελματική επιτυχία του στον πατέρα του, αναρτώντας στο Instagram τρεις φωτογραφίες: στην πρώτη τον βλέπουμε με τον πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν ακόμη παιδί, στη δεύτερη στον αγωνιστικό χώρο και στην τρίτη να ποζάρει δίπλα από το έμβλημα της ομάδας.
«Κάνοντάς τον περήφανο» έγραψε ο Χρήστος Μανθόπουλος στη συγκινητική ανάρτησή του.
Αίας Μανθόπουλος: Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον γιο του Χρήστο
«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τετραετούς διάρκειας, υπέγραψε ο 18χρονος αθλητής των ακαδημιών Χρήστος Μανθόπουλος. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο, καθώς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων του. Ο Χρήστος Μανθόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 2006 στη Λάρισα, έχει ύψος 2μ.03 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Μύτικα Λάρισας.
Το 2016 μετακινήθηκε με την οικογένειά του στη Ρουμανία και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Petrolul Ploiesti μέχρι και το 2023, όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και από σήμερα είναι μέλος της… πρώτης ομάδας.
Ο Χρήστος Μανθόπουλος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των εφήβων, ενώ στις αρχές Ιουλίου, με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μακάο.
Μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου, ο Χρήστος Μανθόπουλος τόνισε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρά και τιμή να είσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και για τους ανθρώπους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και τη δυνατότητα να είμαι σε αυτό το επίπεδο"».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.