- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ξιαρχό για την οροθετικότητα: «Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα»
Πώς αντιμετώπισε την διάγνωση του
Τάσος Ξιαρχό: Αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός και πως το αντιμετώπιζει
Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μίλησε για τον βιασμό του στα 6 του χρόνια από ένα άτομο 17 ετών, τον κακοποιητικό πατέρα του και την διάγνωση του με HIV.
«Το σεξ στη ζωή μου μπήκε πολύ πρόσφατα. Είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορωνοιό έκανα μια δυο φορές τον χρόνο και αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό και είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα, ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω.
Για μένα ο έρωτας είναι το κενό, το χάος και να σε σκοτώσει ο άλλος είναι ότι θα γίνεις άγγελος. Για να κάνεις έρωτα με κάποιον πρέπει να μην ντρέπεσαι. Το σεξ είναι κάτι που περνάει και το ξεχνάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό στην αρχή του podcast.
Ξιαρχό: Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις
Στη συνέχεια της κουβέντας, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε ανοιχτά για τις δικές του εξαρτήσεις και τη θετική του διάγνωση στο ιό του HIV ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει κόσμος που θέλει να κάνει μαζί του ελεύθερο σεξ προκειμένου να κολλήσει τον ιό για να λάβει το επίδομα.
«Πριν από δύο χρόνια τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα και είπα «έχω AIDS». Είχε πολλά άγκαθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί.
Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτό τον χώρο των gay και του Grindr αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ σε κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.
«Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί ένιωθα τύψεις να πάρω χρήματα τα οποία ήταν από απροσεξία, να πάρω χρήματα που δεν μου ανήκουν. Πλέον το κάνω γιατί ψυχολογικά έπεσα τόσο πολύ που έχασα δουλειές. Είναι βαρύ για έναν άνθρωπο. Όταν το έμαθα συγκατοικούσα τότε με μια κοπέλα την Ίριδα από το GNTM και το μοιράστηκα μαζί της», πρόσθεσε ακόμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ποσοστά σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο
Δάκρυα συγκίνησης σε όλο το καστ και δεκάδες σχόλια στο Χ για την «γιαγιά Σόφη»
Η φωτογραφία των πρωταγωνιστών στα social media
Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες της σκηνές στο Παρά Πέντε
Συναντήθηκε με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου
Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για το reunion της σειράς
Υποδύθηκε τον γιο της γειτόνισσας του Σάββα και της Λυδίας
Οι ατάκες για το δείπνο συμφιλίωσης κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου του ΑΝΤ1
Φωτογραφήθηκαν και πάλι στο σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου
Η δημοσιογράφος μίλησε για τις απώλειες της ζωής της και για το συναισθηματικό φαγητό
Αποχαιρετισμός της ΕΣΗΕΑ στον έμπειρο πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ
Η λάμψη της πασαρέλας δεν αποτυπώθηκε με την αναμενόμενη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.